I uge 8 indvies det nye Motorik- og kampsportscenter i Grindsted

Motorik- og Kampsportscentret ved MAGION - PR-Foto

MAGIONs nye motorik- og kampsportscenter i Grindsted indvies af borgmester Stephanie Storbank den 24. februar kl. 14.00

 

Når snoren klippes til det moderne motorik- og kampsportscenter fredag den 24. februar kl. 14, er det kulminationen på mere end 10 års drømme og hårdt arbejde fra frivillige ildsjæle og MAGION. De 1700 m2 idrætsanlæg med tidssvarende faciliteter til gymnastik og kampsport kommer til at vække glæde hos mange i idrætslivet i Billund Kommune allerede fra åbningsdagen.

 

”For GGIF Gymnastik og kampsporten i Grindsted betyder det nye motorik- og kampsportscenter, at man endeligt har de faciliteter, som man blev stillet i udsigt for år tilbage. Vi forventer at centeret bliver et markant løft for kampsporten og gymnastikken”, fortæller centerleder i MAGION Henrik Steen-Andersen i en pressemeddelelse.

 

Når snoren er klippet kl. 14 er der adgang til besigtigelse af det nye center og smagsprøver på faciliteternes mange muligheder ved både gymnaster og kampsportsudøvere. MAGION er værter ved kaffe og kage til gæsterne. Arrangementet forventes at vare frem til kl. 15.30.

 

Fakta om projektet:

  • Motorik- og kampsportscenter på 1700 m2
  • Grand Prix Gulv i konkurrencestørrelse
  • Springfaciliteter med fasttrack, springgrave og stortrampoliner samt airtrack.
  • Kampsportscenter med fast boksering, 4 mobile bokseringe og moderne træningsfaciliteter
  • Motorikområde.