Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 6/2023

Foto: René Lind Gammelmark

 


I denne uge har Grindsted Kino følgende film på plakaten:

Meter i sekundet – Vises: 6. -12.  februar

Komedien ‘Meter i sekundet’ er filmatiseringen af Stine Pilgaards bestseller, der handler om de små og store kulturforskelle, der findes i det ellers lille Danmark.

Filmen følger Marie, der lidt modvilligt må flytte, da hendes livs kærlighed får en stilling på Velling Højskole.

Mødet med den vestjyske by er et kulturchok for Marie, man da hun begynder at lytte mere, end hun taler, lærer hun, at Velling måske netop er stedet for hende.

PR-Foto

Ustyrlig – snigpremiere – Vises: 7. februar

Det danske drama ‘Ustyrlig’ udspiller sig i 1933, hvor den 17-årige Maren, der er vild og uregerlig, bliver sendt på kvindeanstalten Sprogø.

Her møder hun Sørine, der har tilpasset sig tidens normer efter at have tilbragt seks år på anstalten. De to kvinder opbygger et venskab, som ender med at få store konsekvenser for dem begge. 

Medlemmer af Biografklub Danmark kommer ind til ½ pris og kan tage en gæst med. Husk medlemskort.

PR-Foto

Senior-bio viser Smukke sind – Vises: Torsdag den 9. februar kl. 15.00

Filmen ‘Smukke sind’ handler om cykelbuddet Igor, som er født med spastiske lammelse og har svært ved at indgå i sociale sammenhænge. 

Da han en dag kommer ud for et trafikuheld, møder han bedemanden Louis, som er hans diametrale modsætning. Louis er udadvendt og social, men er samtidig blevet en bitter og ulykkelig mand efter at have drevet familiens begravelsesforretning i mange år.

På trods af deres mange forskelligheder, bliver deres møde til starten på et usædvanligt venskab, der fører til en transformerende roadtrip i Louis’ rustvogn.

PR-Foto

Folk og røvere i Kardemommeby – Vises: 11. – 12. februar fortsætter i kommende uge

Animationsfilmen ‘Folk og Røvere i Kardemomme By’ er en filmatisering af Thorbjørns Egners kendte børnebog fra 1955, som handler om de tre røvere Kasper og Jesper og Jonatan. 
Røverne bor lige uden for den fredelige Kardemomme By, og når de har brug for noget, sniger de sig bare ind til byen og stjæler det. En dag bliver røverne arresteret og anbragt i byens fængsel. Men da en brand bryder ud, får trioen en ny chance for at bevise over for byen, at de er mere end bare røvere.

PR-Foto

Asterix og Obelix i dagens rige – Vises: 11. – 12. februar fortsætter kommende uge

I filmen ‘Asterix & Obelix – I dragens rige’ vender det umage makkerpar Asterix og Obelix tilbage på det store lærred.  Asterix og Obelix rejser denne til Kina for første gang, hvor de må hjælpe den kinesiske kejser Han Xuandis datter.

PR-Foto