Tilbud til alle, som har lyst til at spille brætspil, kortspil, eller terningespil.

PR-Foto

Hjerter Konge er en kort- og brætspilsklub uden medlemskab hjemmehørende i Kronen, Solvej 1, Grindsted.

Normalt mødes man i Hjerter Konge sidste torsdag i måneden til spil, fællesskab og latter, men nu har Hjerter Konge et nyt tiltag.

Lørdag den. 11. februar kl. 10 åbnes dørene for en spilledag, hvor der spilles hele dagen og aftenen med.

Hjerter Konge råder over ca. 20 forskellige spil sponseret af paragraf 18 midler fra Billund Kommune, og hvor man normalt på en spilleaften kun har 3 spil fremme, er der denne dag frit valg. Tilmeldte kan tage kort- eller brætspil med hjemmefra, hvis man har noget, man kunne tænke sig at spille med andre.
Alle er hjertelig velkommen, og man kan dumpe ind dagen igennem. Arrangementet er gratis, dog koster det lidt at deltage i måltiderne. Flere oplysninger kan findes på Hjerter Konges facebookside. Er man der til et måltid, vil folkene bag Hjerter Konge gerne vide det af hensyn til indkøb.

Alle er velkommen. Har du et spil, som du ønsker at spille, så tag det gerne med skriver Hjerter Konge i en pressemeddelelse.

Hvis du ønsker at spise med, det gælder både frokost, eftermiddagskaffe og/ eller aftensmad, så bedes du tilmelde dig senest den 9. februar 2023 til Charlotte på tlf.  23 98 04 03.

Prisen for mad er:
– Frokost – 30 kr.
– Aftensmad – 60 kr.
– Eftermiddagskaffe 20 kr.