Lisbeth Høj Lauridsen fejrer 60-års fødselsdag

Lisbeth Høj Lauridsen - Foto: PR-.Foto

Kunderådgiver i Sparekassen Kronjyllands Vorbasse afdeling, Lisbeth Høj Lauridsen fylder fredag den 17. februar 60 år.

Lisbeth begyndte som bankelev for over 40 år siden og efter et kort afbræk på et advokatkontor i Kolding, har hun siden 1997 været tilknyttet Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse, der i 2015 blev lagt sammen med Sparekassen Kronjylland. I januar 2022 kunne hun derfor fejre 25-års jubilæum som privatkunderådgiver.

Særligt den nære kundekontakt betyder meget for Lisbeth, der gør en dyd ud af at finde gode løsninger og følge med på sidelinjen af kundernes liv.

Privat bor Lisbeth sammen med sin mand Leif i Brørup. Datteren Anita bor i Kolding. Fritiden bruger parret gerne i naturen med gå- og cykelture, og når ferien melder sig, camperer de ofte rundt i Danmark. Lisbeth’s store interesse er haven, hvor hun bruger mange timer og slapper af med det. Derudover bliver det også til cykelture med den private cykelklub.

Den runde dag fejres med den nærmeste familie og senere med afdelingen i Vorbasse.