Gratis foredrag med Torben Hein samt Generalforsamling i Røde Kors Grindsted 2023

Torben Hein - PR-Foto

Onsdag den 22. februar 2023 kl. 19.00 holder Røde Kors Grindsted Generalforsamling. Inden generalforsamlingen er der gratis foredrag med Torben Hein.

Hans liv har været præget af utryghed, tumult, kaos og vold. Han har levet 20 år af sit liv på institutioner, hos plejefamilier og i plejekollektiver. Han har været på skibsprojekter og siddet i fængsel. Han har været misbruger af heroin og alkohol. Og han har været deltager i X-faktor.

 

Gratis – men husk tilmelding

Røde Kors Grindsted indbyder til gratis foredrag og musik med Torben Hein, der i dag kan skrive Psykoterapeut og Misbrugsbehandler på sit visitkort. Han kalder selv sin fortid ”forbandet” – men han understreger, at intet er umuligt for den, der bærer viljen i sit hjerte. Vi glæder os rigtig meget til at høre, hvad Torben har på hjerte skriver de i en pressemeddelelse.

Vi kan højst være 100 deltagere, og derfor skal man tilmelde sig senest ske senest den 17. februar til anne.eriksen41@gmail.com eller pr sms på 4411 9738.

 

Efterfølgende er der generalforsamling, hvor alle også er velkomne. Og skulle man være interesseret i at støtte det lokale Røde Kors ved at blive medlem af bestyrelsen, så vil man blive godt modtaget, siger formand Ask Bregnø. Vi vil nemlig gerne op på 7 bestyrelsesmedlemmer, så vi kan få gang i endnu flere aktiviteter til gavn for lokalsamfundet. Blandt andet vil vi gerne have flere frivillige til vores besøgstjeneste, og vi kunne også godt tænke os at få oprettet en gruppe med fokus på at finde besøgsvenner til indsatte. Vi har et muntert kammeratskab i bestyrelsen, som de fleste vil finde sig godt til rette i.

Fakta:

Røde Kors Grindsted dækker også Hejnsvig – Filskov – Sønder Omme – Krogager.

Vi har har pt følgende aktiviteter:

  • Patientstøtter
  • Besøgstjeneste
  • Vågetjeneste
  • Landsindsamling
  • Tombola (Vorbasse marked og andre steder)
  • Juniorklub
  • Netværkscafé for flygtninge
  • Nørklere
  • Julehjælp til trængte familier
  • Julebanko