Jysk For Begyndere besøger Hejnsvig

PR-Foto: Christian Daugaard / TV-Syd

 


Se med på TV-Syd søndag den 19. februar – der er “Jysk For Begyndere” en tur i Hejnsvig.

I aften starter Sæson 2 op på TV-Syd, og her kan du se det første afsnit. Afsnittet fra Hejnsvig kan du se næste søndag.

Hvis ikke du kan vente kan du allerede nu se alle afsnit på TV-Syd Play.

I forbindelse med Sæson2 af den humoristiske dokumentarieserie “Jysk For Begyndere” med Komikerduoen Torben Chris fra Give og Thomas Hartmann har de været en tur i Hejnsvig. Denne gang er det hos Hejnsvig Kvindeklub for 25-45 årige. Klubben er for kvinder mellem 25 og 45 år og er lavet for at styrke det lokale fællesskab. Kvindeklubben tegner blandt andet croquis og dyrker yoga, og Torben Chris er da også så heldig at han skal være croquis model for de 28 kvinder. 

Torben Chris fortæller at han er gammel FDF’er, så han kan godt finde ud af at rulle et liggeunderlag ud, men det er også her hans yoga talent stopper.

Thomas Hartmann og Torben Chris synes at det var en rigtig god aktivitet kvinderne har sat gang i. og at de synes det havde været en hyggelig dag.

Næste gang du kan opleve de to komikere i Hejnsvig, er når der den 5. marts bliver sendt optagelserne fra dengang de deltog i traktortræk..  Du kan allerede nu se afsnittet her

 

Jysk For Begyndere handler om, at komiker og “jydediplomat” Torben Chris efter 17 år i København er flyttet hjem til Give med sin familie. Det er desuden lykkedes ham at lokke sin ven, ærkekøbenhavneren og komikerkollega Thomas Hartmann til at flytte med til Give, hvor alt bare er lidt federe.