Sdr. Omme Kro & Hotel åbner op for Wellness

Foto: René Lind Gammelmark

Den 15. februar åbnede Sdr.Omme Kro & Hotel op for Wellness.

Det er Stephanie Graugaard der har startet Velvære for dig – i et nyrenoveret lokale på 1.salen over kroen. Det var tidligere hotelværelse, men værelset har været totalt skilt ad og der er kommet nyt loft, nyt gulv, der er tapetseret og malet. Dermed står lokalet som et lyst og hyggeligt behandlerrum. På endevæggen er der et stort afslappende naturbillede med træer og vandløb.

Stephanie Graugaard – Foto: René Lind Gammelmark

Ikke kun for hotellets gæster

Det nye initiativ er ikke kun for hotellets gæster, men også for byens borgere.

Stephanie startede for 3 måneder siden et elevforløb som Kosmetolog og Wellness Terapeut hos Viborg Helsepraktik. Til efteråret skal hun op til de sidste eksaminer. Hun skal til Viborg mandage, tirsdage og nogle onsdage indtil hun er færdig med uddannelsen i efteråret.  Der er løbende prøver som hun består, og får diplomer (certifikater) på.

Stephanie er meget interesseret i de naturlige måder at få det godt på- hvilket hun selv har brugt efter de to graviditeter.

 

Behandlinger

Ansigtsbehandlinger er nok det jeg vil satse mest på, ligesom massage. Om et par uger kan jeg tilbyde voksbehandlinger, farvning af øjenbryn og vipper. Næste uge er det Hotstone Stephanie 

Du kan se flere behandlinger her på hjemmesiden der løbende bliver opdateret, ligesom du kan se mere på Velvære for dig’s facebookside

Har haft kroen i 8 år

Torben Hansen og Stephanie Graugaard overtog Sdr.Omme Kro & Hotel den 1. januar 2015, Parret har til april kendt hinanden i 11 år og har to børn, på 3 og 5 år. Børnene elsker at være en del af det og vil også gerne hjælpe til fortæller Stephanie.

 

Wellnessafdeling

Da Torben og Stephanie overtog kroen talte de meget om at det kunne være fedt at have en Wellnessafdeling. Vi havde håbet på at kunne købe SuperBrugsen, men det kunne ikke lade sig gøre. Så kom Corona, og vi har hele tiden prøvet at tænke i nye baner.

Hvis man vil overleve i dag, bliver vi nødt til at forny os, bare stille og roligt udvikle forretningen.

I foråret sidste år var vi på en minitur til Sea West, og der begyndte vi igen at tale om det, og jeg luftede tanken for Torben om vi skulle forsøge med at satse på Wellness. Det var også herunder opholdet at jeg begyndte at undersøge hvilke muligheder – hvor kunne jeg komme hen, og efter et par måneder tog vi lige rundt og snakkede med nogle der drev noget lignende. På den måde undersøgte vi mulighederne, og det faldt i hak. Fandt Viborg Helsepraktik.

 

Vi håber på i løbet af et par år, at få lavet en lille Wellnessafdeling nede i haven, der hvor salen er – med udsigt til have og å. Det bliver i  en ny bygning med en ny terrasse. Det er vores drøm fortæller Torben og Stephanie.

 

Har flere uddannelser

Når Stephanie til efteråret er færdig som Kosmetolog og Wellness Terapeut, er det den tredje uddannelse hun har taget. Hun har i forvejen en handelsuddannelse og er også uddannet kok.