Zleep Hotel i Billund Lufthavn skifter navn

Foto: René Lind Gammelmark

Hoteldirektør Martin Ebmark indtræder i direktionen for Billund Lufthavnshotel ApS

Billund Lufthavnshotel ApS er driftsselskab for Zleep Hotel Billund hvor Martin Ebmark siden medio 2020 har været hoteldirektør.

 

Hotellet har under Martin Ebmarks ledelse gennemgået en usædvanlig stærk udvikling og står nu som et af områdets bedste hoteller.

På alle væsentlige nøgletal ligger hotellet helt i front. Det kan tilskrives en dedikeret og professionel indsats fra et stærkt lederteam bestående af:

  • Sales manager Kirsten Paugan
  • Front office manager Denise Dudat
  • Martin Ebmark samt dygtige og engagerede medarbejdere. 

 

Billund Lufthavnshotel ApS og K/S Billund Hotelopsparing, der ejer hotelejendommen, er del af Proark koncernen. De helt eller delvist ejer 21 hoteller i Danmark og Nordeuropa.

I stor anerkendelse af indsatsen og for at skabe en tættere tilknytning til ProArk koncernen er Martin Ebmark pr. 14.2. udnævnt til direktør i Billund Lufthavnshotel ApS.  Direktionen vil her fremover vil bestå af Michael Kaa Andersen, ejer af Proark koncernen, og Martin Ebmark.

 

Michael Kaa Andersen ser frem til et fortsat godt samarbejde på hotellet i Billund, hvor der aktuelt planlægges en større renovering og udvidelse af hotellet for at styrke hotellets profil.

 

Billund Lufthavnshotel ApS har med de planlagte opgraderinger af hotellet valgt at opsige samarbejdet med Zleep. Der vil i løbet af kort tid blive udmeldt hvilken hotelgruppe, der sammen med lederteamet i Billund skal fortsætte den meget positive udvikling skriver de i en pressemeddelelse.