Flow Your Life: 1 år med klinik på Vestergårdsvej

Charlotte Egdal Sjøgaard - Foto: René Lind Gammelmark

Den 1. marts 2022 flyttede Charlotte Egdal Sjøgaard klinikken fra hjemmet og om i lokalerne på Vestergårdsvej 9,1 i Sdr.Omme.

Det har hun aldrig fortrudt. Charlotte har fået godt gang i klinikken, og da Netavisen Grindsted for knapt et år siden besøgte hende i de nye lokaler havde hun arbejde blandt andet hos Q8 i Sdr.Omme.

 

Zoneterapeut

Den 10. december var Charlotte Egdal Sjøgaard færdiguddannet Zoneterapeut, og op til eksamen havde hun rigeligt at se til med arbejdet hos Q8, Flow Your Life, studierne og familien. Derfor var det en lettelse at de sidste eksaminer var i hus. Hun besluttede sig derfor for, at 1. januar 2023 var det på fuldtid med Flow Your Life, og det har Charlotte ikke fortrudt.

Charlotte giver zoneterapi – Foto: René Lind Gammelmark

Fuldtid og firma aftale

Mens Charlotte læste til eksamen, fik hun et telefonopkald fra  Sundhedsforsikringen Prima Care, der tilbød hende at få en formiddag om ugen på IFF i Grindsted hvor hun skulle give massage. Det passede rigtig godt når hun nu havde taget beslutningen om at drive klinikken på fuldtid. Hun kunne godt tænke sig at få en erhvervsaftale mere i hus.

 

Har to dage om ugen hvor der er åbent om aftenen

Mandag og onsdag holder Charlotte åbent om aftenen, så folk der er på arbejde får flere muligheder for at få behandling. Så kan jeg jo holde fri på et andet tidspunkt mener hun. I forbindelse med ændringen til fuldtid, har Charlotte lavet faste åbningstider, men dog ikke mere faste end der nogen gange kan bookes en aftale på et andet tidspunkt. Det er noget vi taler om fra gang til gang.

 

Fra 2 til over 85 år

Kunderne spænder fra 2 år og op til over 85 år, og det er begge køn. Der er heldigvis god interesse for at få behandling her, og med Zoneterapeut uddannelsen er jeg blevet registreret som alternativ behandler for denne del. Det betyder at man kan få tilskud til behandling fra Sygeforsikringen Danmark, ligesom flere sundhedsforsikringer dækker behandlinger.  Jeg har også fået lavet aftale med Nordic Netcare der styrer en del af de forskellige sundhedsforsikringer.

Charlotte sætter en NADA nål i øret på en kunde – Foto: René Lind Gammelmark

Forskellige behandlingsformer

Charlotte Egdal Sjøgaard er uddannet traditionel Kinesisk Zoneterapeut og Health Mentor. Hun har desuden fået NADA på grund af stor efterspørgsel hos kunderne, og NADA er en god kombination med massage og Zoneterapien.

Hun tilbyder følgende behandlinger:

  • Zoneterapi
  • Massage
  • Nada
  • Saunatæppe
  • Kosttilskudsvejledning
  • Homøopati
  • Ampulkur

I marts måned giver Flow Your Life 10 % rabat på behandlinger (zoneterapi og massage)

Book din tid online – brug rabatkoden: Klinik1år til zoneterapi og massage

 

 

 

til zoneterapi og massage

 

Du finder Flow Your Life på internettet via deres hjemmeside eller på facebooksiden