Buller blev udnævnt som æresmedlem i Krogager Jagtforening

"Buller" Flemming Hansen - blev kåret som æresmedlem - Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag formiddag havde Krogager Jagtforening deres årlige generalforsamling. I den forbindelse blev formanden “Buller” med det borgerlige navn Flemming Hansen kåret som æresmedlem.

Buller har været formand over tre omgange – med i alt 38 år på formandsposten, hvor de seneste 19 år har været sammenhængende.

Krogager Jagtforening tæller nu tre æresmedlemmer, Niels Simonsen og Bossen (Jens Kristian Jensen), og nu også Buller.

I forbindelse med generalforsamlingen fik “Buller” sig en stor overraskelse. Leo Larsen fra foreningen overrakte ham nemlig et diplom, et æresmedlemsnår og en blomst. for at markere at “Buller” nu havde titlen som æresmedlem.

Da 75- årige Buller gik på arbejde arbejdede han som formand i et entreprenørfirma, der lavede tankstationer og vaskehaller rundt i Danmark. Samtidig med kone og 4 børn havde han stadig tid til at gå på jagt.

Flemming “Buller” Hansen – Foto: René Lind Gammelmark

Jagt og social sammenhold

Buller nyder at komme afsted på jagt – og her betyder det sociale samvær faktisk også rigtig meget. Det er efterhånden næsten hver gang når vi har været på jagt, at vi slutter af med spisning fortæller “Buller”. Det er også for sammenholdets skyld vi gør det på denne måde.  

Krogager Jagtforening  der er en lokalforening under Danmarks Jægerforbund – blev stiftet i 1933 og har omkring 200 medlemmer. Medlemmernes aldersspredning er fra 16 år og op til 86 år – her er både mænd og kvinder – dog flest mænd.

 

Lerdueskydning og Miljøhuse

Jagtsæsonen mere eller mindre overstået med udgangen af januar, så derfor er sæsonen for lerdueskydning ofte fra Februar til oktober. 

Krogager Jagtforening indviede i forbindelse med generalforsamlingen de 4 nyopførte miljøhuse på skydebanen. Miljøhusene er lavet så man kan stå indenfor og skyde, og på den måde reducerer man den støj omgivelserne kan høre. I de nye huse er der også blevet monteret helt nyt kortbetalingssystem.  Hele herligheden har kostet omkring en halv million kroner.  Vi har søgt en pulje i Naturstyrelsen om tilskud- og har fået omkring 237.000 kr. derud over har vi søgt forskellige fonde om tilskud – mens noget af det er finansieret af foreningens kassebeholdning – der er svundet gevaldigt fortæller “Buller”.  Vi har også Sparekassen Kronjylland som sponsor.

Krogager Jagtforening er den forening i gamle Ribe Amt der har flest hold med til flugtskydning. Der deltagere end Varde, Ribe, Esbjerg mv.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse (kun pc)