Totalrengøring af biler i Billund Lufthavn – lige når det passer dig

Airport Carclean og SteamRex har ingået et samarbejde, og nu varetager SteamRex al rengøring og klargøring af biler i Billund Lufthavn. - PR-Foto: Billund Lufthavn /Kenneth Stjernegaard

Ved årsskiftet indgik Airport Carclean et samarbejde SteamRex, som nu er ansvarlige for rengøring og klargøring af de rejsendes biler i Billund Lufthavn. Det betyder, at parkerende i lufthavnen altid kan komme hjem til en skinnende ren bil og hente den i parkeringshuset, uanset hvor bilen blev parkeret i første omgang.

Den 1. januar 2023 indgik Airport Carclean et samarbejde med SteamRex, som nu varetager rengøring og klargøring af de rejsendes biler i Billund Lufthavn. Klargøringsselskabet hedder nu Airport Carclean by SteamRex. Med samarbejdet opgraderes og styrkes det allerede eksisterende Airport Carclean, som har været tilgængelig de sidste 9 år i Billund Lufthavn.

– Vi ønsker hele tiden at blive bedre og bedre. Nu er vores klargøringsservice af parkerede biler blevet opgraderet til nye højder. Vi kan yde servicen til endnu flere parkanter om dagen og med utrolig høj kvalitet. Peter Rossel, parkeringschef, Apcoa Billund Lufthavn fortsætter med at sætte nogle ord på, hvordan man kan bruge ydelsen i Billund:

– Enten bestiller du ydelsen hjemmefra, ellers kigger man forbi parkeringsinfo i p-huset, P2. Det er ligegyldigt, om du holder på P9 eller i parkeringshuset. Vi rengør din bil, og så vil den stå klar i parkeringshuset, når du kommer hjem. Det bliver ikke mere simpelt.

 

Billund Lufthavn øger udbuddet af klargøringer

Potentialet for rengøring og klargøring af biler er stort i Billund Lufthavn, som har Danmarks største parkeringsplads. SteamRex er allerede veletableret på markedet og passer derfor perfekt ind i Billund Lufthavn, hvor SteamRex nu rengør biler hver dag alle ugens dage.

– Med opgraderingen regner vi med i år at kunne fordoble antallet af klargøringer, fordi vi nu altid er tilgængelige. Vi havde førhen mange efterspørgsler, vi ikke kunne imødekomme, fordi de rejsende for eksempel kun parkerede her i weekenden. Nu er vi tilgængelige for alle efterspørgsler, forklarer Peter Rossel.

– Vi er glade for at være blevet en del af Airport Carclean i Billund Lufthavn. Vi har gode erfaringer med at være på store p-pladsanlæg, og vi glæder os til at bringe vores viden og erfaringer fra andre steder i spil i Billund Lufthavn. Og så er det dejligt at kunne give de rejsende en god oplevelse ved at komme hjem til en rengjort bil, fortæller CEO hos SteamRex, Lars Eegholm.

 

Et fokus på den grønne omstilling

I Billund Lufthavn er der et stort fokus på den grønne omstilling, og klargøring af biler er et lille element i rejsen mod en grønnere lufthavn. I forbindelse med klargøring af biler handler det om at passe bedst muligt på miljøet. Blandt andet ved at undgå spildevand med sæbe og kemikalier, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

– Den grønne omstilling er essentiel i Billund Lufthavn, og derfor har det været fantastisk at kunne få SteamRex med ombord. De også ønsker at spare miljøet for forurenende stoffer, fortæller Peter Rossel. Lars Eegholm fortæller, at miljøet har et særligt fokus hos SteamRex og er et af deres tre ben, som forretningen er baseret på:

– Den grønne omstilling er vigtig – også for SteamRex. Vi bruger steaming som rengøringsmetode, og det betyder, at vi rengør med vanddamp under højt tryk. Det er både effektivt og skånsomt for miljøet, men også for bilens lak. Og netop fordi vi bruger denne metode, kan vi lave en klargøring med et vandforbrug på under 5 liter.

Faktaboks:

Du kan nemt og hurtigt bestille klargøring af bilen, så din bil bliver ren og pæn, mens du er ude at rejse.

Bestil klargøring og se priser på følgende websites:

Ved at henvende dig i parkeringsinformationen i P2, som har døgnåbent. Du kan få lavet klargøring lige meget, hvor du har bestilt parkering, og når du kommer hjem kan du hente din bil i parkeringshuset tæt på terminalen