Billund er kåret som danmarks 3. mest indbydende destination i 2023

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Danmarks mest indbydende destinationer i 2023 

Billund er kommet på en flot tredjeplads over de mest indbydende destinationer i Danmark  udgivet af Booking.com

 

Bookingportalen Booking.com har i en undersøgelse kigget nærmere på hvilke destinationer deres kunder giver de bedste karakterer til overnatningssteder, taxa og biludlejning.

 

Overnatningspartnere

For at få tildelt en pris, skal overnatningspartner i gennemsnit have en anmeldelskarakter på mindst 8.0 ud af 10. Man skal også have minimum 3 anmeldelser den 30. november 2022 kl. 23.59

 

Biludlejere 

Biludlejere skal i gennemsnit have en anmeldelseskarakter på mindst 8,5 (ud af 10) og minimum 20 anmeldelser den 30. november 2022 kl. 23.59 (CET).

 

Taxa

For at blive tildelt en pris skal udbydere af lufthavnstaxaer have en anmeldelseskarakter på mindst 4,5 (ud af 5) og have gennemført 5.000 ture pr. 30. november 2022 kl. 23.59 (CET). 

 

Anmeldelse på Booking.com

Det er kun kunder der har gennemført et ophold på et overnatningssted, lejet en bil eller kørt med en (lufthavns)taxa, der kan skrive en anmeldelse på Booking.com. Ingen af disse anmeldelser bliver redigeret eller tilpasset på nogen måde. Rejsende kan bruge dem til at få en pålidelig beretning om de rejsendes reelle oplevelser af ethvert overnatningssted eller enhver transportydelse på Booking.com. 

*Rejsemålene er blevet inddelt efter det samlede antal modtagere af Traveller Review Award 2023 sammenlignet med det samlede antal kvalificerede overnatningssteder i byen eller regionen (gælder kun overnatningssteder). Rejsemålene skulle også have et antal vindere der lå over gennemsnittet, for at komme med på denne liste (minimum 500 modtagere af prisen for destinationer og minimum 500 modtagere for regioner), og de er blevet organiseret for at opnå bred geografisk dækning. 

 

Danmarks mest indbydende destinationer i 2023

  1. Ribe, Syddanmark 
  2. Herning, Midtjylland
  3. Billund, Syddanmark
  4. Silkeborg, Midtjylland
  5. Odense, Syddanmark
  6. Aarhus, Midtjylland
  7. Svendborg, Syddanmark
  8. Skagen, Nordjylland
  9. Læsø, Nordjylland
  10. Rudkøbing, Syddanmark