Filskov Friplejehjem fik tirsdag formiddag en ny parcykel

Foto: René Lind Gammelmark

Tirsdag formiddag ved 10-tiden ankom der en ny flot parcykel med hjælpemotor til Filskov Friplejehjem.

Filskov Friplejehjems Venneforening søgte Trygfonden om tilskud et en ny cykel, da beboerne har stor glæde af at komme ud og cykle. På den måde kan de mærke vinden i ansigtet og se nærområdet. Indvielsen blev fejret med hygge og bobler på Friplejehjemmet.

Foto: René Lind Gammelmark

10 år gammel cykel slidt op

Den gamle cykel er desværre slidt op, så derfor har man måtte forsøge at skaffe midler til en ny, da sådan en cykel med hjælpemotor er ret dyr.

Trygfonden donerede 2/3 af cyklens pris, hvilket Venneforeningen er meget taknemmelig for. 

Venneforeningen forespurgte derefter på facebooksiden “Filskov Før og Nu” om der var nogle der havde lyst til at givet et lille bridrag til resten af prisen. På under en halv time kom der tilsagns om donation af resten fra henholdsvis Vesti Auto, Stoffers Auto v/Claus Baggesgaard Olsen og entreprenør Dan Klausen. 

Det betød at der var skaffet penge nok til cyklen. Sendere er der kommet endnu et bidrag til cyklen fra en familie i byen.

Foto: René Lind Gammelmark

Filskov er noget særligt

Den sammenhold der er i Filskov er noget ganske særligt, og viljen til at støtte hinanden. Det er bestemt ikke alle steder, man er så heldige at mærke det. Vi er meget taknemmelige for at være en del af det udtaler man fra Filskov Friplejehjem.

Forud for indvielsen var Harry Nielsen og en anden beboer på en prøvetur på plejehjemmets gang med cyklen. 

Formanden for Filskov Friplejehjems Venneforening, Jens Erik Rasmsussen holdt tale

Jens Erik Rasmussen kom i sin tale ind på at Venneforeningens opgaver var mangesidige. Blandt andet at hjælpe og støtte de aktiviteter der er på plejehjemmet – inde som ude. Derfor er det en stor glæde at Venneforeningen kan byde velkommen til at vi har fået en ny parcykel. Det er til glæde for alle Friplejehjemmets beboere. Muligheden er nu givet for at man kan køre længere ture, end dem vi kun skubber rundt i byen. 

Den første cykel fik vi for 10 år siden, og den er brugt så flittigt at den nu er slidt op. Derfor er det glædeligt at vi nu har fået en ny parcykel i dag.

Jens Erik Rasmussen, formand for Filskov Friplejehjems Vennforening – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Tak til sponsorerne

Jens Erik Rasmussen takkede sponsorerne for at de har gjort det muligt at vi har kunnet få sådan en ny cykel. Hovedparten af beløbet er sponsoreret af TrygFonden, mens resten er kommet fra lokale sponsorer. Vesti Auto, Stoffers Auto, Dan Klausen, samt Familien Madsen fra Skolegyden, Vi skal heller ikke glemme de frivillige chauffører der gør et stort stykke arbejde, de fortjener også et stort tak.

 

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark