Fodboldsamarbejdet Sdr. Omme/Filskov (BFO) har i foråret samarbejde med tidligere professionel fodboldspiller.

Hans Henrik Andreasen - PR-foto

Fodboldsamarbejdet Sdr. Omme/Filskov, også kaldet Team BFO, har i foråret aftalt samarbejde med tidligere professionel fodboldspiller Hans Henrik Andreasen (HH).

Vi ønsker med samarbejdet at styrke glæden ved fodboldspillet og fællesskabet i klubben. Vi er sikre på at HH´s erfaring som både spiller og træner på topplan i Danmark og Tyskland, kan være med til at løfte begge dele. I samarbejdet med HH vil alle trænere i Team BFO få glæde af HH´s erfaringer som træner. Det vil ske ved 2 planlagte weekendtræninger. Her skal både spillere og trænere afprøve forskellige målrettede træningsaktiviteter. HH vil med kyndig hånd vil guide både trænere og spiller igennem.

Er at finde på træningsbanerne når Team BFO’s herrer og dame senior holdt træner i foråret. 

HH er at finde på træningsbanerne når Team BFO´s herrer og dame senior hold træner i foråret. Her vil den tidligere professionelle fodboldspiller introducere spillere og træner til træningsøvelser. Han skal i samarbejde med trænere og spillere sætte spot på træning, kampe. Han vil også være med til at sætte fokus på de ting, der får et hold til at fungere både  på og udenfor banen.

Med satsningen håber Team BFO ´s fodboldudvalg på at fastholde og tiltrække nye ungdoms- og senior spillere til fodboldklubben. Det er vores store ønske at vi på sigt fortsat kan tilbyde fodbold til ungdoms-og seniorspilllere. Ligeså vil vi i højere grad gerne være en klub som vores unge kommer retur til efter f.eks. efterskoleophold  og udlandsophold.

Har du fået blod på tanden til at trække i fodboldstøvlerne og være med så hold øje med opslag om træningstider med videre på Team BFO´s facebook side.