Henning Nielsen fejrer 25-års jubilæum i LEGO Koncernen den 1. marts 2023

Henning Nielsen - PR-Foto: LEGO

Den 1. marts 2023 fejrer Henning Nielsen fra Middelfart, sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Henning  Nielsen blev ansat i marts 1998 i LEGO Dacta A/S som it-leder for et lille teknologiteam, som skulle understøtte det kreative forretningsområde.

To år senere flyttede Henning over i det globale ERP-projekt “Galaxy”. Her havde den globale it-afdeling i LEGO System A/S brug for en ny applikationskonsulent.

 

ERP-platform

Implementering af en global ERP-platform kræver fokus på fortsat udvikling og integration på tværs af it-arkitektur. I løbet af de næste fem år spillede Henning Nielsen en nøglerolle i it ERP-teamet. Her var han med til at understøtte og udvikle LEGO’S Finance- og CRM platform.

Med et bevidst skifte i sin karriere blev Henning en del af Corporate Finance Processes i 2006 . Han etablerede meget hurtigt et stærkt netværk på tværs af forretningsområderne,  som en vidende og betroet procesekspert.

De følgende år deltog Henning i flere store projekter såsom sikring af en Flextronics fabriks-integration i Mexico. Og derefter, etablering af LEGO’s egne fabrikker i både Mexico og Ungarn. Han var også med til omlægning af LEGO’s Direct to Consumer platforme til én: Matrix.

 

2012

I 2012 kom LEGO’s vækst med muligheden for, at Henning kunne vende tilbage til people leadership. I spidsen for Finance Transaction Processes beviser Henning sin styrke i at sætte retning og coache sit team til at udvikle sig og levere på den aftalte dagsorden. Han tager stadig hånd om sit teams velbefindende.

Henning har gennem de sidste år i Business Process & Information fungeret som en fokuseret og stærk Global Process Owner. Først for Procure to Pay og på det seneste for Record to Report.

 

Målsat

Han arbejder målsat med design og optimering af end-to-end-processer for at sikre effektivitet. Det sker uden at gå på kompromis med ansvaret for overholdelse af lovgivning. Henning er anerkendt for sin bredde vidende på tværs af virksomhedens værdikæde og altid åben for at dele sine erfaringer og sætte dem i spil, hvor det er relevant.

Henning er højt respekteret blandt sine kolleger på tværs af virksomheden og sit stærke stakeholder fokus, og han er kendt for sit høje niveau af engagement, energi og sin evne til at få tingene til at ske.

Jubilæet fejres ved en lukket reception onsdag den 1. marts 2023 i LEGO Campus.