WOW PARK bygger Skandinaviens højeste fritfalds-rutsjetårn

25 meter høj nyhed i WOW PARK: GIGANTEN bliver Skandinaviens højeste fritfalds-rutsjetårn

Torsdag den 18. maj kan modige gæster sætte sig til rette i Skandinaviens højeste fritfalds-rutsjebane. WOW PARK præsenterer nemlig årets nyhed, GIGANTEN. Med sine 25 meter og i alt tre rutsjebaner er der tale om en vaskeægte adrenalin-booster, der bringer noget helt nyt til Børnenes Hovedstad.

PR-Foto: WOW PARK

Det bliver et helt særligt syn, der møder de besøgende i WOW PARK, når Skandinaviens højeste rutsjetårn åbner den 18. maj. Med sine 25 meter vil GIGANTEN tårne sig op i parkens grønne omgivelser. Den vil skabe rammen for en oplevelse, der ikke er set lignende i Skandinavisk sammenhæng. 

– Da vi fik idéen med rutsjetårnet, kunne vi mærke, at det var den helt rigtige tilføjelse til WOW PARK- oplevelsen. Her er fokus på at skabe en aktiv og sjov familieoplevelse. Vi ville gerne tilføje et rigtigt mavesus til skoven. Vi  tror på, at GIGANTEN bliver et virkelig stærkt og hæsblæsende supplement til resten af parken. Der er jo tale om en rutsjebane, som vi kender den fra legepladsen, bare 20-25 gange større. Vi tror på, at suset kan hamle op med det, vi kender fra de helt store rollercoastere hos vores ’konkollegaer’ i branchen, siger Jacob Hindhede, direktør i WOW PARK.

Ingen motorer, biodiversitet og masser af fart

GIGANTEN er på mange måder en særlig lancering. 110 trappetrin fører gæsterne til rutsjetårnets top, hvor rutsjebanen LYNET venter. På vejen kan man dog dreje af og hoppe i de knap så vilde SPIRALEN og SKOVRACEREN. Tårnet indeholder altså mere end 130 meters rutsjesjov for legebørn i alle aldre.

Også i sit udseende bliver GIGANTEN noget for sig. Mere end 25 tons plantekasser og over 350 planter og blomster vil pryde tårnet. Det vil  samtidig give et naturligt samspil med resten af parken. Øverst sidder to store øjne, som kan drejes fra indersiden.  Håbet er at skabe en forlystelse, der på flere planer lever med resten af WOW PARK:

– Det er vigtigt for os, at rutsjetårnet bliver en naturlig forlængelse af den eksisterende park, natur og med tanke for biodiversiteten i området. For at sikre, at vi lever op til netop vores egne dogmer herom, så har designer Søren Vester hjulpet os med at skabe det helt rette udtryk og plantesammensætning til GIGANTEN. Vi er enormt spændte på at se, hvordan GIGANTEN vil tage sig ud i løbet af sæsonen, for det er i virkeligheden de mange blomster og planter, der kommer til at sætte det endelige aftryk, siger Jacob Hindhede.

Søren Vester i WOW PARK – PR- Foto: WOW Park

Ukendt tophastighed

Det er helt obligatorisk at tale tophastighed, når en ny rutsjebane åbner i en forlystelsespark. Men lige netop dét emne er svært for Jacob Hindhede at sætte tal på:

– Det er på mange måder hele essensen i WOW PARK at skabe en rutsjebane, der ikke er drevet af motorer, men derimod af egen vægt. Og lige præcis det med farten er jo også lidt forskelligt, så vi håber da, at rigtig mange har lyst til at komme forbi og mærke, at det godt kan gå rigtig, rigtig stærkt i en ”almindelig” rutsjebane, siger Jacob Hindhede.

GIGANTEN åbner den 18. maj til Kristi Himmelfartsferien skriver WOW PARK i en pressemeddelelse.