DGI Vinterløb i Sdr.Omme havde omkring 350 deltagere

Foto: René Lind Gammelmark

DGI Vinterløb – Stadion i Sdr.Omme var lørdag start og målsted for det andet sidste løb i rækken af 9 DGI Vinterløb

Jesper Steengård Thomsen fra Sdr.Omme IF Atletik og Motion der er værter for løbet fortalte at der var ca. 350 der deltog i løb og walk.

Der er i alt ca. 600 der er tilmeldt hele serien på 9 løb. Det er ikke nødvendigt at deltage i alle 9 løb, men for at få præmie skal man deltage i mindste 6 af løbene.

DGI’s vinterserieløb, Sydvest Crossløb afvikles fra oktober til marts i Marbæk Plantage, Nysø ved Varde, Vognsbølparken Esbjerg, Blåbjerg Plantage, Nørreskoven, Gyttegård Plantage, Ormen i Lustrup, Sdr.Omme, Hundsbæk Plantage.

Som noget nyt var det i år også muligt at tilmelde sig en start, kun for dem der gik turen og det var kl. 10.  Løberne startede kl. 11.00

 

Familievenlig motion

Crossløb er sjovt og udfordrende løb, der med garanti får pulsen op hos hele familien. Modsat de traditionelle motionsløb på asfalt, så foregår crossløb om vinteren på afvekslende ruter i skove, parker, på græs og små stier.

 

Sydvest Crossløb-serien er et meget socialt og familievenligt løb, hvor alle er gode til at vise hensyn til hinanden. Hvis man ikke løber ligeså hurtigt som sine børn, møder man dem undervejs på en 2,5 km trafikfri rundstrækning, der gennemføres enten én, to eller tre gange.

 

Du kan se resultater mv. her

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse (kun pc)