Politiets døgnrapport: brand og euforiserende stoffer

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Politiets Døgnrapport indeholder for Billund Kommunes vedkommende et par hændelser.

Brand

Brandfolk fra TrekantBrand, Station Grindsted måtte lørdag ved 21.30 tiden køre til Ansager Landevej ved Stenderup-Krogager. Her var meldingen at der var ild i et hus.  Brandfolkene kunne dog konstatere at det ikke var huset der var ild i, men derimod et bål i gårdspladsen. Det er ulovligt efter mørkets frembrud fortæller Vagtchef hos Sydøstjyllands Politi Jørn Bystrup.  Stedets beboer – en 21-årig mand blev derfor sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

 

 

Euforiserende stoffer

En 34-årig mand fra Ølgod blev kort efter kl.03.00 natten til søndag stoppet af en politipatrulje på Vestre Boulevard i Grindsted. Et tjek af manden viste, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Mandens kørekort var desuden administrativt inddraget. Der ud over blev der fundet en lille mængde hash, oplyser Vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jørn Bystrup til Netavisen Grindsted. Den 34-årige er blevet sigtet i sagen.