Rikke Kjær Mølsted fejrer 25-års jubilæum i LEGO Koncernen den 3. marts 2023

Rikke Mølsted - PR-Foto: LEGO

Den 3. marts 2023 fejrer Rikke Kjær Mølsted fra Bække sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Rikke Kjær Mølsted blev i 1997 ansat som den første grafiker i International Marketing Service-Graphics (IMS-G) sammen med en gruppe af tekniske tegnere. Afdelingen bliver i daglig tale omtalt som byggevejledningsgrupper. Opgaverne bestod primært i at bygge byggesteps i et 2D program på en Windows Computer. Herefter skulle de sættes op på en MAC og klargøres til tryk.

Efter en årrække i IMS-G, fortsatte Rikke Kjær Mølsted i InHouse Agency. Herefter kom hun til Creativ Center, hvor hun arbejdede som Senior Graphic Designer. Her satte hun et positivt præg på de mange kreative grafiske materialer der blev udviklet. Det var både globalt instore, emballager, annoncer, key visuals, samt materialer til LEGOLAND parken mv. Da Rikke altid har haft et skarpt øje for de små detaljer, fungerede hun i en lang periode som intern korrekturgang, inden layouts blev sendt til godkendelse hos kunden.

Inden Rikke blev en del af hendes nuværende position i Partner Management & Production (PM&P), var hun i en årrække udlånt til Retail Design. Her spillede hun en vigtig rolle i udviklingen af materialerne til Store of the Future. Hun var også med til at udvikle materialerne til BR Legeområder i de Danske BR butikker.

I PM&P varetager Rikke Kjær Mølsted mange forskellige roller i relation til LEGO’s eksterne partnere. Hun er på daglig bais med til at sikre den gode relation ud imod LEGO’s partnere.

Rikke er en vellidt person blandt sine kolleger. Hun kan med sit gode humør og skarphed samarbejde på tværs af organisationen. Rikek har aldrig været bange for at springe ud i nye og ukendte opgaver. Man kan trygt stole på at hunløser dem til stor tilfredshed for alt og alle.