Billund Kommune og GGIF Håndbold har indgået en strategisk brandingaftale

Håndboldspillerne , træner Jacob Vinhot, GGIF Formand Flemming Pedersen og Borgmester Stephanie Storbank - PR-Foto: GGIF Håndbold

Brandingaftale: Tirsdag aften blev GGIF Håndbolds 1. divisions herrer afbrudt i deres træning. Det er sjældent det bliver modtaget særlig godt, men det blev det tirsdag aften.

Det var Billund Kommunes borgmester, Stephanie Storbank der afbrød træningen med en god nyhed.

Økonomiudvalget havde nemlig tirsdag bevilget 250.000,- kr. om året til at understøtte det arbejde, der foregår på og omkring herrehåndboldholdet.

Sammen med klubbens øvrige sponsorer er aftalen med til at sikre, at GGIF Håndbold fortsat kan gøre Billund Kommune og Grindsted synlige på håndbold-danmarkskortet. Samtidig kan det være med til at holde et højt aktivitetsniveau i GGIF Håndbolds ungdomsafdeling.  Her har mange af  herrespillerne nemlig deres daglige gang fortæller en glad GGIF Formand, Flemming Pedersen.

Billund Kommunes tydelige tilkendegivelse er et skulderklap til alle de mennesker, der hver dag er med til at gøre det næsten umulige – muligt.  Det skriver GGIF Håndbold på deres hjemmeside.