Gretha Engsig Jensen: ”Fra intensiv til hospicesygeplejerske”

Flora - forår. Vinterblomster i haven. PR-Foto: Grindsted Sogn

Gretha Engsig Jensen, tidligere sygeplejerske holder til Fredagstræf oplægget “Fra intensiv til hospicesygeplejerske. Det sker fredag den 3. marts 2023 fra kl. 18.30 til 21.00 i Kirkehuset i Grindsted.

Gretha Engsig Jensen kommer fra Gadbjerg – og er nu pens. sygeplejerske. Nogle af os har mødt Gretha via hendes virke som sygeplejerske, og der oplevet hende som et menneske, der både i virke og personlighed gør en varm forskel.

Maden bestiller vi udefra – opvasken deles vi om. Tilmelding til spisning senest onsdag d. 1. marts 2023 kl. 17.00 til: Polle Søgaard, Tlf.30343177 eller pollesoegaard@gmail.com

Deltager du først fra kl. 19.30 er tilmelding ikke nødvendig, men modtages gerne.

Pris for alle over 12 år:

Mad, program og aftenkaffe 125,-

Program inkl. kaffe 65,-

Se yderligere priser og informationer på www.grindstedsogn.dk

Om Fredagstræf:

Fredagstræf er en del af de tilbud der findes ud fra Grindsted Kirke. Fredagstræf er et folkekirkeligt samlingssted for voksne, hvor børn gerne må komme med. Man mødes som hovedregel i Kirkehuset én fredag i måneden, hvor der er tilbud om fællesspisning (for tilmeldte) og bagefter har vi et program, som afsluttes med andagt og sang.