OK-kunder tanker sponsorstøtte til Sdr. Omme IF

Sdr. Omme IF er en ud af cirka 2.400 klubber og foreninger, der har en sponsoraftale med OK og dermed nyder godt af støtte fra OK. Foto: OK.

Sdr. Omme Idrætsforening har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK fået udbetalt over 17.000 sponsorkroner

 

Gennem sin sponsoraftale med OK modtager Sdr. Omme IF et stort beløb til foreningskassen. Sponsorchecken lyder på hele 17.490,18 kroner.

Man kan støtte Sdr. Omme IF ved at tanke hos OK Sdr. Omme. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

 

OK-kunder sparer pengene op

OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt kan 15 øre altså gå foreningernes vej, hver gang en bilist tanker en enkelt liter