354 ladebokse sættes op i Lalandia Billund

PR-Foto: Lalandia

Det bliver nu muligt for elbilsejerne at leje et feriehus med en ladeboks i Lalandia i Billund, efter feriecenteret får hele 354 nye ladebokse. Det sker for at tilgodese den stadigt stigende efterspørgsel fra både danske- og især norske- og hollandske gæster i Lalandia i Billund.

354 ladebokse sættes op efter stigende efterspørgsel fra familier i elbil.  Elbilsejere kan nu vælge et feriehus med ladeboks, når de booker et ophold i Lalandia i Billund. En ny aftale betyder nemlig, at feriecenteret opsætter 354 ladebokse . Det sker for at imødekomme en stigende efterspørgsel fra gæster, der ankommer i elbil.

 

Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde vores gæster endnu bedre forhold, når de er på ferie i Lalandia. Vi forsøger hele tiden at udvikle vores feriecentre, så de følger med tiden.  Med denne aftale gør vi det så nemt som muligt for den del af vores gæster, der ankommer i elbil, fordi de nu kan oplade bilen direkte ved huset, siger Jesper Ekman-Nielsen, centerdirektør i Lalandia i Billund.

 

Med opsætningen af de 354 ladebokse er det både muligt at lade elbilen i det lejede hus. samt ved de allerede eksisterende ladestandere på parkeringspladsen ved hovedindgangen.

 

Vi har længe oplevet, at en stor del af vores norske og hollandske gæster ankommer til feriecenteret i elbil. Her har vores nuværende otte ladestandere indtil nu kunnet klare behovet for opladning. Men flere og flere danskere og øvrige nationaliteter ankommer nu også til Lalandia i elbil.  behovet for opladningskapacitet derfor steget. Derfor er det et ideelt tidspunkt med denne store opgradering af ladekapaciteten, siger Jesper Ekman-Nielsen.