Ugens Film i Grindsted Kino – uge 10/2023

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted Kino har lukket mandag den 6. marts og tirsdag den 7. marts på grund af andre arrangementer.

Grindsted Kino har i uge 10 følgende film på plakaten.

Babylon – Spiller 8. – 12. marts

Filmen ‘Babylon’ er den seneste film fra instruktør Damien Chazelle. Han vandt som den yngste nogensinde Oscar-prisen for Bedste instruktion af La La Land.  Han er ligeledes kendt for at stå bag de anmelderroste Whiplash og First Man. 

‘Babylon’ fortæller historien om overmenneskelige ambitioner og skandaløs livsstil i Hollywoods barndom. Følger forskellige karakterers storhed og fald i tid med uhæmmet dekadence og fordærv.

Biografklub Danmark

Senior-bio viser Meter i sekundet – torsdag den  9. marts kl. 15.00

Komedien ‘Meter i sekundet’ er filmatiseringen af Stine Pilgaards bestseller, der handler om de små og store kulturforskelle, der findes i det ellers lille Danmark.

Filmen følger Marie, der lidt modvilligt må flytte, da hendes livs kærlighed får en stilling på Velling Højskole.

Mødet med den vestjyske by er et kulturchok for Marie, men da hun begynder at lytte mere, end hun taler, lærer hun, at Velling måske netop er stedet for hende.

PR-Foto

 

Folk og røvere i Kardemommeby – Spiller:  11. – 12. marts

Animationsfilmen ‘Folk og Røvere i Kardemomme By’ er en filmatisering af Thorbjørns Egners kendte børnebog fra 1955, som handler om de tre røvere Kasper og Jesper og Jonatan. 
Røverne bor lige uden for den fredelige Kardemomme By, og når de har brug for noget, sniger de sig bare ind til byen og stjæler det. En dag bliver røverne arresteret og anbragt  i byens fængsel. Men da en brand bryder ud, får trioen en ny chance for at bevise over for byen, at de er mere end bare røvere.

 

PR-Foto

Roselil og stentrolden  Spiller: 11. – 12.marts

Filmen ‘Roselil og Stentrolden’ handler om den lille usikre blomsterfe, Roselil, som altid har boet alene i sin Rosenbusk, men drømmer om at få en ven. Under Rosenbusken bor Hr. og Fru Mus, der ikke kan finde en brud til deres søn Karl Gustav. Roselil tilbyder sig at gifte sig med ham, men fortryder hurtigt. Hun bliver reddet af sommerfuglen Silke, som hjælper hende med at sige fra. Silke og Roselil bliver bedste venner, og da Silke bliver kidnappet af en farlig Stentrold, må Roselil se sin frygt i øjnene og lære at tro på sig selv, så hun kan redde sin bedste ven.

PR-Foto