Arthair by Simone flytter salonen til Borgergade 17

Simone og salonhunden Nala - Foto: René Lind Gammelmark

Arthair by Simone flytter ned i Borgergade 17 – den gamle boghandel. Her har Simone Møller Jensen lejet butikslokalet ved siden af Roseanne.  Jeg har lige fået nøglerne, og jeg glæder mig meget til at flytte salonen ned i byen. Her er der mere liv end der er ude på HAPA. Det bliver dejligt at få strøgkunder ind i salonen mener Simone.

Indenfor de næste 4 måneder vil hun etablere Arthair by Simone  i de nye lokaler, så lige så snart de er færdige, flytter hun derned. Datoen er endnu ikke fastlagt. Indtil den nye salon er klar, vil salonen være at finde i de nuværende lokaler ved HAPA.

I porten mellem mellem Borgergade 17 og Roseanne bliver der sat en flot port i fortæller Simone.

De nye lokaler er større end dem hun har nu. Der vil på sigt blive plads til flere frisører. Til at starte med bliver det Simone og hendes elev Trine der skal være i salonen. Trine er på nuværende tidspunkt på 1. hovedforløb.

 

Trine og Simone – Foto: Privatfoto

 

Det er 3 år siden Simone startede som selvstændig frisør, og hun glæder sig til fremtiden, selvom det har været en hård tid at starte op i under Corona.

Du finder Arthair by Simone på hjemmesiden og facebook