Grindsted Tennis Klub holder gerneralforsamling

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted Tennis Klub afholder onsdag den 8. marts kl. 18.00 generalforsamling i klubhuset på Søndre Boulevard 23 i Grindsted.

Man regner med at generalforsamlingen er færdig kl. 22.00.

Til sidste generalforsamling i 2022, kunne GTK løfte sløret for, at klubben i 2023 begynder et samarbejde med Grindsted Familie- og Firmaidræt. Det kræver naturligvis en god portion ændringer af klubbens vedtæger skriver de. Klubnavnet vil blive ændret, så Padel også vil indgå i klubnavnet.

I bestyrelsen er der i dag et medlem, der ønsker at træde ud af bestyrelsen. Derfor kommer der til at mange en, der brænder for livet omkring sporten og klubben til bestyrelsen. Der kommer også til at mangle et par suppleanter, så hvis du kunne tænke dig at være en del af det, så mød op til generalforsamlingen.

Klubben har sendt indkaldelse og forslag til vedtægtsændringerne ud til medlemmerne.

I forbindelse med generalforsamlingen vil Grindsted Tennis Klub være vært med lidt godt til ganen.

 

Klubaften på Café J

Lørdag den 11. marts 2023 kl. 18.30 afholder GTK klubaften. I samarbejde med Café J er der lavet en super menu og der er livemusik med Hans Henning, der er kendt fra LEGOLAND i bandet Rattlesnakes. Det bliver en hyggelig aften, hvor en lokal virksomhed med interesse i at støtte GTK sponserer en stor fadøl eller 1 godt glas vin som velkomst til alle deltagerne.

GTK har inviteret sine medlemmer, og da der maksimalt kan være 40 deltagere foregår tilmeldingen efter først til mølle princippet. De 40 deltagerer er allerede tilmeldt, og derfor har klubben måtte sige nej til rigtig mange der gerne ville have deltaget.

 

Samarbejde mellem GTK og Grindsted Familie- og Firma Idræt

Grindsted Tennis Klub og Grindsted Familie- og Firma Idræt har haft et fantastisk samarbejde om at bygge to nye padelbaner. Det er til glæde for mange nye medlemmer i klubben. Der er allerede nu ca. 120 medlemmer, så medlemsbegrænsningen på 150 medlemmer er snart opnået.

Det har virkelig været en stor fornøjelse at se hvordan klubben har udviklet sig fortæller Anders Krog. Der er et liv af aktivitet på banerne og der er dejlige stunder i 2. halvleg, hvor der hygges i klubhuset eller på terrassen af såvel unge som ældre.

Det må siges at have været en succes for Grindsted Tennis Klub og Grindsted Familie- og Firma Idræt. Foreningslivet stortrives. Det er kun begyndelsen på, hvad klubben kan udvikle sig til mener Anders Krog. Der er mange medlemmer der gør et stort klubarbejde og har gode ambitioner for fremtiden.