Lions Billund-Grindsted sælger igen havekalk og gødning og leverer det direkte ved din dør

Foto: Per Normann Poulsen

Lions Billund-Grindsted vil servicere indbyggerne i Billund Kommune med levering af perlekalk og NPK-gødning beregnet til græsplæner og til haven i øvrigt. Som noget nyt sælges også et blandingsprodukt med svovlsur ammoniak og PK-gødning, som er rigtig godt til surbundsbede og til at bekæmpe mos i plænen.

Der er nu åbnet for bestillinger via klubbens hjemmeside: billund-grindsted.lions.dk indtil tirsdag den 21. marts. Alle indkomne ordrer vil blive leveret lørdag den 25. marts. Derefter er det bare med at komme i gang med forårsarbejdet i haven.

Hele overskuddet ved salget går ubeskåret til Lions sociale og velgørende arbejde samt humanitære hjælp. Det sker lokalt, nationalt og internationalt blandt andet i form af nødhjælp, hvor behovet er størst. Der er bl.a. givet støtte til Ukraine og nu senest i forbindelse med jordskælvet i Tyrkiet og Syrien. Der er også sendt penge til skoleprojekter i Afrika og i Thailand.

På det lokale plan har Lions Billund-Grindsted arbejdet med at forebygge misbrug blandt unge. Der er også doneret julehjælp til værdigt trængende familier.

Lions råder også over ferieboliger ved Henne Strand og på Årø. Her sørger Lions Billund-Grindsted for, at klemte familier kan få en tiltrængt ferie.

Det er således sikkert, at en støtte til Lions, f.eks. ved at købe gødning og kalk, kommer til at gøre gavn for værdigt trængende skriver Lions i en pressemeddelelse.

 

Foto: Privatfoto