92 var til modeshow hos BC Mode i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

BC Mode havde torsdag aften forårsmodeshow. Det var tre år siden de sidst havde en forårsmodeshow. To år med Corona og sidste år brændte det i et kælderlokale under butikken natten før der skulle have været modeshow.

 

Modeshow med 92 deltagere

Dorthe Rahbek var derfor specielt glad for at kunne byde velkommen til de 92 kvinder der var mødt op i butikken. Dørene blev åbnet kl. 18.45 men allerede ved 18.30 tiden var der begyndt at samle sig en stor kø ude foran butikken. En af grundene til at folk kommer så tidligt er, at nogle efterhånden har fået en foretrukken plads. Når de kommer tidligt, kan de være mere sikker på at få deres foretrukne plads. 

 

Overtøjet blev hængt på bøjler

Da dørene blev lukket op 18.45 kom de mange kvinder ind i butikken, og der var et par friske fyre der var klar til at tage imod overtøjet og hænge det på bøjler ved indgangen. Modeshowet startede kl.19.

I modeshowets pausen var der udtrækning af præmier der var sponsoreret af leverandørerne, til en værdi af ca. 30.000,- kr. 

Der var en rigtig god stemning, og noget af de man kunne høre folk fortælle, var at det sociale også var en del af det at komme til modeshow.

Der plejer også at blive afholdt et efterårsmodeshow – følg med her på Netavisen Grindsted og på BC Modes facebookside.

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse (kun pc)