Den 14. marts er der igen Fightertræf i Viadukthallen i Filskov

Foto: René Lind Gammelmark

Den 14. marts fra kl. 17.30 til 20.30 er der igen fightertræf i Viadukthallens mødelokale.

Fightertræf er for alle der er – eller har været ramt af kræft. Idéen til fightertræf opstod forud for Stafet for Livet 2021, med tanke på hvordan de gode relationer som opstår mellem fighterne ved Stafet For Livet kunne videreføres i tiden mellem stafetterne.

I oktober 2021 blev den første fightertræf afholdt – og det er fortsat en gang om måneden lige siden. Der spises sammen, hygges, snakkes og der bliver udvekslet erfaringer. Og for dem der har lyst, laves der kreative ting, som sælges ved Stafet for Livet og Julemessen i MAGION.’

Alle der har lyst til at deltage ved fightertræf er velkomne. Af hensyn til maden skal man tilmelde sig senest den 12. marts 2023 til Anna Kathrine Pedersen på tlf. 20 99 83 37

 

Herunder kan du se hvad Randi som deltager i Fightertræf har skrevet om hvorfor hun deltager i fightertræf:

Jeg vil gerne opfordre DIG til at deltage i ”Fighter Træf”, – en gruppe til og for alle, der har hørt ordene ”Du har kræft”. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.

 

I gruppen ”Fighter Træf” finder jeg stor trøst ved at være sammen i dejligt samvær med andre ligestillede. Er der behov for at snakke, trøste, lytte, hjælpe eller bare et kram, Det er helt naturligt i denne gruppe, fordi vi har tillid til hinanden. Hver især bidrager til det gode samvær. Vi har også hver især gode ideer til hvad gruppen kan. Eksempelvis er der nogle som er gode til at strikke, hækle, papirklip, o.s.v. De smukke ting bliver så solgt i forbindelse med ”Stafet For Livet” eller på lokale messer hvor vi kan få en stand. Alt sammen donation til Stafet For Livet/Kræftens Bekæmpelse.

 

Jeg er både kræftpatient og pårørende.

Jeg fik diagnosen brystkræft i 2017 og senere et tilfælde af modermærkekræft samt basal hudkræft. I dag færdigbehandlet, men angsten for endnu et tilfælde vil altid være der.

I maj 2018 fik min ægtefælle diagnosen bugspytkirtel kræft og døde i oktober 2019.

 

Det har/er meget svært at bære sorgen over at have mistet den person man gerne ville blive gammel med. Men sorgen er først og fremmest et udtryk for, hvor stor glæden har været over det liv, man har haft sammen. Det at miste sin ægtefælle i en situation hvor du selv er i behandling gjorde, at jeg følte mig ensom, angst, deprimeret og jeg havde svært ved at se, hvad der skulle blive af mig.

Sorg kan ikke trøstes væk, men det kan være en stor støtte at være sammen med mennesker, der tør at være i de svære følelser sammen med dig, eller som har overskud til at hjælpe med praktiske ting.

Derfor deltager jeg i alle de ”Fighter Træf” det er muligt.

 

 

Randi