Samuel Rachlin kommer til Vorbasse

Samuel RachlinSamuel Rachline - PR-Foto: Jesper Petersen

Samuel Rachlin holder foredrag i Vorbasse Sognehus tirsdag den 21. marts kl.14.00 Det er Høreforeningen Billund Lokalafdeling og Vorbasse Seniorer der inviterer til foredraget over det højaktuelle emne “Rusland og Putin’s krig”.

 

Samuel Rachlins jødiske familie undslap med nød og næppe døden i Hitlers koncentrationslejre. Samuel Rachlins familie blev tvangsdeporteret til Sibirien i ikke mindre end 16 år, af det sovjetiske sikkerhedspoliti i 1941. Samuel Rachlin kom til verden, og han voksede op tæt på landets berygtede arbejdslejre, inden han som 10-årig kom til Danmark med sine forældre og endte som anerkendt journalist, korrespondent og forfatter.

Samuel Rachlin vil helt sikkert belyse sit emne ud fra sine oplevelser som fastboende i Moskva, og også ud fra ”Murens fald” og Ruslands historie.

 

Arrangementet er med tak støttet af ”Vorbasse Fonden”.

 

Der er ingen tilmelding til arrangementet.  Entre, kaffe og kage kr.  50,-

Der er teleslynge og skrivetolkning.  Alle er meget velkommen i Vorbasse Sognehus, Kirkegade 19, 6623 Vorbasse skriver Høreforeningen i en pressemeddelelse.

Besøg høreforeningens hjemmeside på www.billund-hoereforening.dk