Erik Thøgersen er årets Ildsjæl – DGI Sydvest Badminton

Erik ThøgersenErik Thøgersen - Foto: Privatfoto

Erik Thøgersen årets ildsjæl. Han får titlen fordi han igennem mange år har været en vigtig drivkraft i Grindsted Badminton. Erik har været med i mange år, både som frivillig og frivillig i de mange netværk der er i de andre klubber. Erik er en uvurderlig frivillig der gør en stor indsats. Ikke bare for Grindsted men også for alle de omkringliggende klubber.  Han er opsøgende for alle aktiviteter lige fra begynderturneringer, begynderholdturneringer, stævner, lokaltrivsel og aktiviteter i Grindsted.

Erik Thøgersen er derud over også god til at komme med tilbagemeldinger og feedback – alt for at udvikle badmintonsporten.

Det kom fuldstændig bag på Erik, der sagde 1000 tak for titlen. Han var tydeligvis meget overrasket.