Henrik Andersen fejrer den 17. marts sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Henrik Andersen - PR-Foto: LEGO

Henrik Andersen, Skjoldbjerg, Design Master i LEGO Design, fejrer fredag den 17. marts sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Vi vil gerne fejre dig og takke dig Henrik for dine 25 år, hvor du som en sand rolle model og helt – har inspireret såvel LEGO Fans i alle aldre som dine kolleger i LEGO Koncernen skriver LEGO i en pressemeddelelse.

 

Modelbygger

Henrik Andersen startede i LEGO Koncernen tilbage i 1998 som en dygtig model bygger i LEGO Model Team. Her henrykkede han med sine fantastiske LEGO Byg og autentisk udseende replica af lastvogne, motorcykler og rumskibe  LEGO fans. Da LEGO Model Team modeludviklingen stoppede – startede Henrik i LEGO Star Wars projektet. Her var han med til at udvikle de allerførste og meget ikoniske LEGO Star Wars UCS modeller.

 

LEGO City

Henriks færd bragte ham som en af de første pionerer til at eksplorere LEGO potentialet i en City kontekst. Sammen med få kolleger udviklede Henrik de første produkter, der skulle vise sig som opstarten af det LEGO City vi kender og værdsætter i dag.

Især ét LEGO produkt står ud: Henrik’s klassiske LEGO City brandbil tjener som IKON’et for LEGO City’s turn-around – hvor Henrik med sin LEGO brandbil formåede at genskabe fokus på LEGO klodsen og den klassiske LEGO bygge- og legeoplevelse.

 

Gennem årene har Henrik designet tæt på 200 LEGO modeller og over 200 LEGO nyhedselementer for virksomheden.

Listen af mesterværker er lang – og tæller bl.a. produkter som LEGO Maersk Container Ship og LEGO Taj Mahal (2008).

Henrik Andesen har arbejdet utrætteligt for at undersøge og udfordre LEGO klodsens uendeligt mange muligheder og potentiale. Han har altid været drevet af ønsket om at fortrylle LEGO fans med fantastiske LEGO oplevelser

 

Henrik er éner i LEGO Gruppen – en unik rollemodel og en naturlig go-to-person for alle LEGO fans . Han er højt respekteret og værdsat for hans varme personlighed og for altid at hjælpe andre og dele ud af hans væld af erfaringer