Mathias Landén Jeppesen fortæller om Teqball i 18-nyhederne på TV2

Mathias Landén JeppesenMathias "Vips" Landen Jeppesen - Foto: René Lind Gammelmark

Mathias Landén Jeppesen fortæller i aften i 18-nyhederne en historie omkring Teqball. Historien skulle have været sendt i sidste weekend, men nu bliver den altså sendt på TV2’s 18-nyheder.

Det blev optaget på Vestre Skole mens der var Teqball træning fortæller Mathias.

Mathias Landén Jeppesen – også kaldet Vips er med på det danske Teqball landshold. Mathias har de seneste par år være med til at udbrede kendskabet til denne sportgren.  Søndag den 11. december blev der afholdt danmarksmesterskaber i Teqball i MAGION. Mathias’s bror Jonas er også med på holdet, ligesom der er fler lokale spillere som Mira og Noah Dahlmann.

Hvad er Teqball ?
Teqball er en sport hvor man spiller på et buet bordtennisbord. Man spiller med en fodbold, der er masser af aktivitet, idet udøverne rører bolden hvert 2-3 sekund. Sporten er for alvor ved at komme i gang i Danmark, hvor man er ved at starte et Teqball forbund op. Det bliver Grindsted-drengen Mathias (Vips) Landen Jeppesen der kommer til at stå i spidsen for forbundet. Mathias er også formand for GGIF Fodbold, og er både aktiv foddboldspiller og Teqballspiller.