Grindsted Kino har tre film på plakaten i uge 11

PR-Foto

Grindsted Kino viser i uge 11-2023 følgende film – husk du kan altid besøge biografens hjemmeside for at se mere om de enkelte film.

 

I wanna dance with somebody – vises: 13. – 15. marts

Det biografiske drama ‘I Wanna Dance With Somebody’ fortæller historien om den verdenskendte sangerinde Whitney Houstons liv. Fra New Jersey-korpige til en af de bedst sælgende og mest prisbelønnede kunstnere gennem tiden viser filmen Houstons liv og karriere med sensationelle optrædener og soundtracks af ikonets mest elskede hits.

Naomi Ackie, kendt fra Master of None og Star Wars: The Rise of Skywalker, kan ses i rollen som Whitney Houston, mens også Stanley Tucci og The Wire-skuespilleren Clarke Peters er at finde på rollelisten.

Grindsted Kino, I Wanna dance with somebody

PR-FOto

Ustyrlig – vises:  16. – 19. marts – forsætter i næste uge

Det danske drama ‘Ustyrlig’ handler om den 17-årige Maren, der er vild og uregerlig.

Hun lever i 1933, hvor samfundet har særlige forventninger til, hvordan unge kvinder skal opføre sig. Maren, der ikke passer ind i tidens normer, bliver derfor sendt på kvindeanstalten Sprogø for at blive tilpasset. Her møder hun Sørine, der efter seks år på Sprogø, har tilpasset sig samfundet og anstaltens spilleregler. Opholdet har dog den modsatte effekt på Maren, der får tændt en gnist i Sørine. De to kvinder opbygger et venskab, som ender med at få store konsekvenser for dem begge. 

Grindsted Kino, Ustyrlig

PR-Foto

Mumifars eventyr – vises: 18. – 19. marts

Animationsfilmen ‘Mumifars eventyr’ er nyeste kapitel om mumitroldene, baseret på Tove Janssons børnebøger, der tidligere er blevet filmatiseret i bl.a. Mumitroldenes vinter – Bliver det jul i år?

Da stakkels Mimi bliver sengeliggende efter et hvepsestik, vil Mumifar muntre ham op med historier fra sin eventyrlystne ungdom. Mumifar fortæller hjerteligt om sin barndom i denne animationsfilm, hvor han indlevende beretter om, hvordan han flygtede fra sit børnehjem og om mødet med en kendt opfinder.

Han fortæller om dengang han sejlede med en båd på et vildt og stormende hav, og om dengang han reddede Mumimor og sød kærlighed opstod.

‘Mumifars eventyr’ vises med dansk tale.

 

Grindsted Kino, Mummifars eventyr

PR-Foto

 

Grindsted Kino