Økonomi og HR assistent til North Aqua Culture i Grindsted

North Aquaculture

Jobannonce – North Aquaculture ApS søger Økonomi og HR assistent 

North Aquaculture ApS er et selskab i vækst, som designer og konstruerer innovative løsninger til at producere fremtidens fødevarer inden for landbaseret fiskeopdræt. Vi søger en alsidig medarbejder til primært at assistere med virksomhedens økonomi og HR-afdeling.

I North Aquaculture er vi 40 medarbejder, som alle har stor erfaring i denne vækst industri.

 

Vores aktiviteter er hovedsageligt i Skandinavien, og dækker alle faser fra design, montagearbejde til færdig overlevering af moderne fiskeopdræt.

Vores internationale miljø er meget frit, og uformelt med fleksible arbejdstider. Virksomheden hviler på tanken om økonomisk og miljømæssig bæredygtighed og vores forretning skal være solid og vækste kontrolleret med en god jysk mentalitet.

Derfor søger vi en alsidig medarbejder, som er frisk på at varetage forskellige opgaver i vores administration. Stillingen er med mange muligheder for udvikling, og udføres i samarbejde med firmaets Finans Manager med flere. Stillingen er 37 timers arbejdsuge.

 

Jobbets beskrivelse:

  • Assistere med finansbogholderi, debitor og kreditorstyring.
  • Assistere med Løn
  • Skriver, og taler godt engelsk.
  • Assistere ledelsen med HR-opgaver, som firmaarrangementer, jobsøgninger, kontrakter osv.
  • Ad Hoc: Transport booking, told-papir og pakning.
  • Marketing
  • Klar til at tage nye opgaver på sig

 

Ansøgning

Lyder ovennævnte interessant, eller vil du vide mere, så kontakt CEO Bendix Hansen +45 20732530, eller send en ansøgning og CV til Office@northaquaculture.com. Vi holder løbende samtaler, ansøgningsfrist 1. maj 2023.

For mere information om virksomheden se www.northaquaculture.com