Nyt udsigtstårn i Travbyen blev indviet mandag middag.

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Udsigtstårnet i Travbyen blev mandag indviet fra kl. 12 til 13. Det er børn fra 4.klasse på Filskov Friskole der sammen med CoC Playful Minds og en landskabsarkitekt fra By, Rum og Skole har skabt et udsigtstårn i Travbyen. Processen startede i efteråret i 2022, og nu står tårnet endelig færdigt!

Udsigtstårnet står lige i den vestlige kant af Travbyen.  Her kan man de kommende år komme op i højden.  Man kan også følge med i udviklingen af det nye bykvarter i Travbyen og samtidig nyde udsigten.

Det startede egentlig med at børnene skulle skabe en pavillon til Travbyen. Men børnene blev inspireret af de høje træer i området omkring Travbyen til at bygge det høje tårn. Så der er noget, der rager op i det ellers ret flade område. 

Når man skal op i tårnet, kan man vælge at tage trappen, men til de lidt mere eventyrlystne er der en labyrint op gennem tårnet. Børnene ville nemlig, at det skulle være sjovt at klatre op i tårnet. 

Eleverne har også selv bygget en rigtig flot bænk man kan hvile sig på, når man kommer op i tårnet.

Det var nogle meget stolte og glade børn, der klippede snoren til det nye udkigstårn i Travbyen til indvielsen i går. De havde pyntet med en masse orange bånd og vi stillede op med popcorn, kakao og juice fortæller CoC Playful Minds.

Der var rigtig mange børn, der fik klatret op gennem den sjove labyrint og nød udsigten fra toppen af tårnet , men vindeltrappen blev selvfølgelig også brugt flittigt

Du kan se mere om travbyen på hjemmesiden

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo