Frisørsalon fejrer 1 års fødselsdag – og søger en ekstra frisør

Ditte Rosenkvist OlesenDitte Rosenkvist Olesen - Foto: René Lind Gammelmark

Ditte Rosenkvist Olesen indrømmer at det første år som selvstændig frisør har gået rigtig stærkt. Kunderne har taget godt imod mig fortæller hun, faktisk så godt at jeg nu har besluttet mig for at ansætte en frisør så vi kan klare endnu flere opgaver her i salonen.  

Den 4. april 2022 åbnede Ditte som 34-årig salonen Rosenkvist frisør på Nørregade 2 i Grindsted.  Ditte var dog ikke ukendt med lokalerne, idet hun arbejdede hos frisør Edel Handeland i lokalerne i 3 måneder inden Ditte fik fuldtidsarbejde som frisør i Sdr.Omme.   Da Edel skulle lukke salonen slog Ditte til og købte salonen.

Fejrer 1 års fødselsdag med tilbud

Der kører tilbud fra fredag den 31. marts og mandag-onsdag med -30%  rabat op Previa og OBH’s produkter. For at fejre kundernes modtagelse af salonen.

Det første år er gået rigtig hurtigt – og der har været travlt. Jeg er virkelig glad for at have fået en salon i Grindsted. Kunderne har taget godt imod salonen, og kommer igen for at blive klippet. Det er også dejligt at kunderne støtter op, når der sker noget nyt i byen. Folk i Grindsted nemlig gode til  at støtte op mener Ditte Rosenkvist Olesen.

Ditte Rosenkvist Olesen

Ditte Rosenkvist Olesen – Foto: René Lind Gammelmark

Søge ny medarbejder

Den nye medarbejder skal være udlært frisør – og sammen med mig lave alle de opgaver der nu er i en salon forklarer Ditte. Så hvis der går en udlært frisør der kunne tænke sig at arbejde her, så modtager jeg gerne en ansøgning, kig forbi og tag en snak med mig når du afleverer din ansøgning. Du kan også sende mig en mail med din ansøgning fortæller hun, der gerne venter på den helt rigtige person. Den nye medarbejder kan selv være med til at bestemme hvor mange timer jobbet skal indebære – jeg er meget fleksibel mener Ditte Rosenkvist Olesen.

 

Telefonnummeret er  21 31 04 44, og hjemmesiden https://www.rosenkvist-frisør.dk

Ditte Rosenkvist Olesen

Ditte Rosenkvist Olesen – Foto: René Lind Gammelmark