Grummes Teater præsenterer kendte skuespillere i Baldersbæk

Grummes TeaterCharlotte Fich - PR-Foto

Grummes Teater præsenterer kendte skuespillere i Baldersbæk: Sonja Oppenhagen, Charlotte Fich, Henrik Koefoed m.fl.

Publikum kan møde nogle af Danmarks folkekære skuespillere, som giver røst til Baldersbæks Stemmer, når Grummes Teater inviterer til vandreteater under åben himmel i lystanlægget Baldersbæk. 

Sonja Oppenhagen, Charlotte Fich, Henrik Koefoed, Camilla Bendix, Anja Owe, Malene Beltoft Olsen og Kristian Grumme er skuespillerne, som publikum kan se frem til at møde, når der er vandretteater i Baldersbæk. Publikum kan glæde sig til seks fortællinger, der fletter sig sammen om dette historiske sted, og de kunstværker der findes i Baldersbæk, og det er erfarne kræfter, der kommer til Baldersbæk.  

 

Det bliver sjovt at dykke ned i historien om Baldersbæk igen. Jeg glæder mig til at skulle arbejde med de smukke tekster som Simone Isabel Nørgaard skrev.”  

Sådan udtaler Sonja Oppenhagen, der har mere end 50 års erfaring fra film- og teaterbranchen. Mange husker hende nok som den unge Vicki fra Matador, men i de seneste år, har man også kunnet opleve hende som en af gæsterne i TV 2’s Badehotellet. 

Forestillingen spillede senest i 2021, hvor alt var udsolgt, men i juni er det igen muligt at opleve forestillingen. Der er både gengangere blandt de medvirkende fra 2021, men for Henrik Koefoed og Camilla Bendix er det første gang, at de stifter bekendtskab med historierne om Baldersbæk. 

 

Det er fantastisk at kunne sammensætte sådan et stærkt hold af medvirkende. Det er jo en anderledes form for teater.”  

Det fortæller Kristian Grumme, som står bag projektet. For publikum skal snøre vandreskoene, hvis de vil opleve Baldersbæk Stemmer, for som ordet ”vandreteater” antyder, så bevæger man sig rundt, når forestillingen spiller.  

Baldersbæk er en af de godt 60 plantager, der siden slutningen af 1800-tallet blev opført af yderst velstående Københavner. Hensigten var en bedre udnyttelse af jorden, at skaffe arbejde til lokalbefolkningen, gavntræ til landet og nogle rekreative områder til ejerne selv. Baldersbæk vidner i dag om denne historie, og nu kan det opleves som vandreteater.  

 

Om forestillingen: 

  • Oplev ét sted, 6 fortællinger og 7 skuespillere på udvalgte steder i Baldersbæk plantage, Baldersbæksvej 46, 6682 Hovborg.  
  • Spilleperiode 9.-11. og 16.-18. juni 2023 
  • Billetpriser 150-175 kr.  
  • Forestillingen varer ca. 1,5 time med en vandrelængde på ca. 1 km.  
  • Læs mere og køb billetter via www.grummesteater.dk  
  • Forestillingen er muliggjort med økonomisk støtte fra Region Syddanmark, Varde Kommune, Ole Kirks Fond A.P. Møller Fonden, Toyota-Fonden og Holger Laage-Petersens og Hustrus Fond