Nyt liv på stationsgrunden i Billund: Kirkbi bygger 12 medarbejderboliger

Nyt liv, StationenStationen -Arkivfoto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Nyt liv på stationsgrunden i Billund. Efter at have stået tom siden 2018, kommer der snart nyt liv på den 1.095 m2 store grund der tidligere husede den gamle station i Billund. Senest blev lokalerne brugt til værtshus og diskotek Stationen. Værtshuset lukkede i efteråret 2016 og gik herefter konkurs. Bygningerne blev revet ned i 2018.

Nyt liv

Stationen er i gang med at blive revet ned – Arkivfoto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Nyt liv

Stationen er i gang med at blive revet ned – Arkivfoto: Hugo Sørensen, Billund Photo

 

Det er Kirkbi A/S der sidst på måneden starter byggeriet af 12 nye medarbejderboliger. Det bliver primært til medarbejdere hos LEGO, LEGO Fonden eller Kirkbi A/S skriver Jydske Vestkysten.

Bygningerne blev  i Januar 2017 solgt efter at Stationen ApS gik konkurs. Det var tømrermester Jørgen Uth fra Billund der var køber. Planen var at rive bygningen ned og opføre nyt skriver Billund Online. Det blev aldrig til noget, og Kirkbi købte grunden den 26. maj 2021 til en pris af godt 3 millioner kr. Grunden på 1.095 m2 er af det offentlige vurderet til 1.09 millioner kr.

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo