GGIF sikrer sig overlevelse med storsejr på Sjælland

GGIF HåndboldFoto: Hans Jørgen Kristensen

Inden dagens kamp var der fortsat en teoretisk mulighed for at ende på en af nedrykningspladserne.

Denne risiko blev fjernet på 23 helt igennem imponerende minutter i 1 halvleg af dagens kamp imod Roskilde.

Roskilde der skulle vinde for at fastholde håbet om overlevelse kom ud til kampen med 100 km i timen og efter bare 7 minutter stod der 6-6 . Herefter var der kun 1 hold på banen og Grindsted vandt de næste 14 minutter 10-1 og resten af halvlegen imponerende 16-4 2 halvleg blev lidt mere jævn , men stadig med GGIF som dominerende og flere af de spillere der normalt ikke spiller så meget , fik sat gode aftryk på kampen som endte med en knusende sejr på hele 34-18

Forløsningen var stor hos spillerne , hvilket er meget forståelig , når man tænker på at for bare 4 måneder lå holdet isoleret i bunden med 1 point efter 7 kampe.

Det er et enestående stykke arbejde af hele truppen og trænerstaben , der har skabt dette resultat udtaler Flemming Pedersen. Sportslig ansvarlig i GGIF .

Og kendetegnende for truppens tro på egne evner og det sammenhold der er i truppen sagde alle ja til at spille i GGIF i næsten sæson , på netop det tidspunkt , hvor vi lå isoleret i bunden fortsætter Flemming Pedersen i en pressemeddelelse.

Nu nyder vi det , og så fastsætter vi os nye mål til mandagens træning udtaler trænerduoen Jacob Vinholt og Rasmus Bertelsen , der er arkitekterne bag den udvikling holdet har gennemgået