Påskeinspiration i Den lille Butik på Tingvejen 387

Den lille ButikDen Lille Butik - Foto: René Lind Gammelmark

Den lille Butik som ligger på Tingvejen 387, 7200 Grindsted har igen i år åben for påskeinspiration. Vi er et værksted under Aktivitet og arbejde Billund Kommune, for borgere med fysisk og psykisk handicaps.

Selvom foråret lader vente på sig, har vi haft godt gang i værkstederne og vores butik er klar, til at vise vores kunder de nye og spændende ting, som vi har fremstillet i de forskellige værksteder. På hylderne finder I træharer, sjove påskeæg i træ, tapasbrædder, viskestykker og grydelapper i friske farver og selvfølgelig vores populære keramik krus i nye farver, samt sjove høns og påskeharer i keramik.

Så kom og besøg os i Den lille Butik på Onsdag den 22. Marts fra kl. 10 – 17. 00, hvor der også vil være kaffe på kande skriver de i en pressemeddelelse.

Den lille Butik

Nichlas Steen Storgaard er ved at glaser de populære høns – PR-Foto