Pop-up kunstudstilling i Vesterbrogade 1

Pop-up Kunstudstilling blev gentaget. Sidste weekend udstillede fem kunstnere i de tomme butikslokaler på Vesterbrogade 1 der tidligere husede Wine N’Fun.  Da der var en pæn interesse for udstillingen besluttede de sig for at gentage succesen i denne weekend 18. og 19. marts – begge dage fra 10 til 13.

Netavisen Grindsted var forbi udstillingen lørdag formiddag, hvor vi talte med to af initiativtagerne til udstillingen Harald Petur Brynjarsson og Alexandra Kelpin.

Harald Petur Brynjarsson fortalte at det er hans arbejdsgiver, ejendomsselskabet Lunderuplund der ejer den del af lokalerne der vender op mod torvet, mens Vestjysk Bank ejer den ende der vender længst ned mod sygehuset. Harald fortæller at de har haft pop-up udstillinger flere gange rundt omkring. Nu bød muligheden sig for det her i Grindsted, og vi er blevet taget rigtig godt imod.

Folkene i Grindsted synes det er rigtig godt – og der har været mange inde for at se udstillingen. Normalt er der flest kvinder der kommer og kigger, men her i Grindsted har der været rigtig mange mænd inde for at se vores pop-up udstilling.

 

4 Kunstnere fik idéen

Det er de 4 kunstnere fra galleriet Nornac, og Galleri bag diget der tog initiativ til pop-up udstillingen.

“Nornac”: Harald Petur Brynjarsson og Alexandra Kelpin (se mere på deres hjemmeside)

“Galleri bag diget” Finn Guldborg Pedersen og Trine Kjær Larsen (se mere på deres hjemmeside)

Lene Marie Eisig så udstillingen, og kom spontan ned med keramik som hun har med i udstillingen.

Kunstrunden Sydvestjylland – åbent i påsken

I påsken er de 4 kunstnere med i Kunstrunden, hvorfor pop-up udstillingen i Grindsted bliver pillet ned. Kunstværkerne skal nemlig hjem og gøres klar til udstillingen i påsken.

 

Måske 2-3 gange åbent til Kræmmermarked

Harald og de andre overvejer at undersøge muligheden for at kunne holde pop-up udstillingen åbent 2-3 gange i løbet af sommeren, samtidig med at der er kræmmermarked i midtbyen. Vi skal lige have talt med Vestjysk Bank om de er med på den idé forklarer Harald.

 

Der er også nogle lokale der har foreslået at man kan lave en udstilling i vinduerne, så de ikke er tomme .Den idé skal lige vendes med Vestjysk Bank der skal give lov til det.