GGIF Gymnastik fyldte MAGION til lokal gymnastikopvisning

GGIF GymnastikFoto: René Lind Gammelmark

GGIF Gymnastik havde søndag fyldt MAGION hal 1 og 2 op til den lokale gymnastikopvisning.

Rikke Kirkegaard, formand for GGIF Gymnastik bød velkommen.

Inden opvisningen gik i gang, blev der delt tre priser ud:

Årets Rookie 

Om årets Rookie står der i indstillingen:  er super engageret, står klar hvis der mangles en hånd, man er altid i godt humør. Personen kommer med en masse gode idéer, giver god støtte til børnene, både i spring og moralsk. Træder til på flere hold hvis der mangles trænere. Årets Rookie 2023 Johanna Rimmer Donslund.

Fra venstre Rikke Kirkegaard, Johanna Rimmer Donslund, Thomas Jensen – Foto: René Lind Gammelmark

Energipris

Nogen gør meget for foreningen. De er altid i gang med et eller andet. Er gode til at stå for indsamling. Giver en hånd med uanset hvilken opgave der er. Man ser dem ofte til de store arrangementer – blandt andet DGI Sydvest trækker de et kæmpe læs. De er ydmyge, man finder dem ofte til arrangementer i MAGION,De fortjener et kæmpe skulderklap. Årets energipris gives til Rikke Sivebæk og Sten Bang.

Fra venstre Rikke Kirkegaard, Sten Bang, Rikke Sivebæk, Thomas Jensen Foto: René Lind Gammelmark

Årets leder

En person der er meget engageret, går meget op i træning. Kigger meget fremad. God til at holde sammen i lederteam. God til at lære fra sig. Går meget op i at de unge mennesker han træner har det godt. Han er utrolig rar at være sammen med. Vi ved altid hvor vi har ham henne.  Årets lederpris går til Anders Mkkelsen.

Fra venstre Rikke Kirkegaard, Anders Mikkelsen og Thomas Jensen – Foto: René Lind Gammelmark

 

Klik på billederne i det store galleri herunder for at se dem i stor størrelse (kun pc)