Bliv frivillig patientstøtte i Røde Kors på Grindsted Sygehus – Gør en forskel, der kan mærkes!

bliv frivillig patientstøtteFoto: René Lind Gammelmark

Røde Kors og Grindsted Sygehus holder informationsmøde torsdag den 30. marts 2023 kl. 14.30 ved Arbejdsmediciansk afdeling, mødelokale 1

Bliv Frivillig Patientstøtte i Røde Kors. På Grindsted Sygehus har de nogle fantastiske patientstøtter. De gør en forskel for de indlagte patienter og deres pårørende.  De søger flere frivillige. Derfor holder Røde Kors og Grindsted Sygehus informationsmøde for patientstøtter.

Som frivillig patientstøtte i Røde Kors er du med til at give patienter et frirum fra sygdom.

Har du lyst til at gøre en forskel for patienter, så kom og hør nærmere på et uforpligtende informationsmøde på Grindsted Sygehus. Af hensyn til forplejning er tilmelding nødvendigt til aktivitetsleder Karen Ostersen på telefon 5056 4345 / mail: oleostersen@mail.tele.dk

Har du ikke mulighed for at deltage, men gerne vil høre mere om at være patientstøtter, så kontakt gerne Karen Ostersen.