Veteran – hvad så, var det udsendelsen værd ?

KFUM'sThomas Jakobsen - PR-Foto

KFUM’s soldatervennekreds nr. 9 – Grindsted holder fredag den 24. marts 2023 kl. 19.30 et arrangement i Kronen, Solvej 1 i Grindsted. Thomas Jakobsen der arbejder som Veteranmedarbejder på KFUM’s Soldaterhjem i Varde kommer og fortæller om livet med veteraner.

“KUFFEN som soldaterhjemmet bliver kaldt i daglig tale blandt soldaterne, er et “hjem” for folk i tjeneste og et sted soldaten vender tilbage til, når livet “kører i grøften” og det hele virker fortabt.

“KUFFEN” har 6 værelser og et hus hvor veteranerne kan bo, her findes forskellige aktiviteter bl.a. i naturen, hvor veteranerne er med, mens livet kommer tilbage på sporet, gennem naturen, masser af tid og fællesskabet.

 Thomas vil også fortælle, hvordan situationen i øst påvirker forsvarets ansatte og deres familier, hvordan der arbejdes forebyggende og med hjemmebesøg hos de, der står og skal sendes afsted.

Programmet for aftenen er at Thomas Jakobsen starter med at fortælle, hvorefter der er en mindre generalforsamling, derefter kaffe inden Thomas slutter aftenen af med at fortælle mere.

Kaffen koster 20 kr. Mødet er for både medlemmer og ikke-medlemmer.

Det finder sted i Kronen, Solvej 1, Grindsted fredag den 24. marts kl.  19.30.

Arrangør: KFUM’s soldatervennerkreds nr. 9, Grindsted.