LEGO® House har masser af påsketraditioner

LEGO HousePR-Foto: LEGO House

Der sker noget nyt og spændende i LEGO® House året rundt. Snart starter påskeferien og allerede fra 21. marts fyldes huset med påskeæg, påskeharer, æggejagt med gaver og muligheden for at bygge sine egne LEGO påskeæg

 

LEGO House har masser af påsketraditioner. Kig forbi mellem 21. marts og 23. april, når vi fylder husets mange etager og Oplevelseszoner med påskekreationer bygget i tusindvis af LEGO klodser. Her kan du slippe kreativiteten løs og se, om du kan finde de mange æg, vi har gemt.   

Gitte Cort, Brand & Communication Manager i LEGO House, siger om påskens oplevelser i LEGO House:

– LEGO House skal være en stor oplevelse hver gang, man besøger os. Uanset om man kommer her som turist for første gang, eller man er årskortholder og kommer flere gange om året.”

– Vi har netop pakket en stor fan-fotoudstilling ned og nu er det tid til at sprede forår og påskestemning i hele huset. Den populære æggejagt er tilbage, og vi har som noget nyt udvidet påskeaktiviteterne med to workshops med en af vores dygtige LEGO Designere.”

Byg med en LEGO Designer  

Store og små kan altid dykke ned i de mange millioner LEGO klodser i LEGO House og bygge egne fantasifulde kreationer – og man kommer med garanti aldrig til at løbe tør for klodser. Men besøger man LEGO House enten 24. marts eller 21. april, kan man ovenikøbet få inspiration og hjælp fra LEGO Designer Simone til at blive endnu bedre til at bygge med LEGO klodser. I løbet af eftermiddagen hjælper Simone husets besøgende i Creative Lab med at bygge påskeæg og påskepynt, mens hun deler ud af tips og tricks, så man kan forsætte påsketraditionerne derhjemme. 
 

Book plads på forhånd

Det kan være en god idé at booke plads på forhånd til de to workshops – events med LEGO designere er meget populære. Der er allerede nu åbnet for booking via “Event & Tours kalender” på LEGO House’s hjemmeside eller direkte via https://legohouse.com/da-dk/det-sker/. Vær opmærksom på, at en plads på workshoppen kræver, at man har købt billet til Oplevelseszonerne i LEGO House.

Tag på æggejagt med familien 

Traditionen tro er der igen i år gemt påskeæg i alle husets Oplevelseszoner. Er man en skarp ægge-spotter, der finder dem alle, kvitterer LEGO House med en lille gave. Æggejagten bringer familien rundt i alle husets Oplevelseszoner. Bagefter kan man udforske de mange andre aktiviteter, som LEGO House altid byder på – for eksempel History Collection, det officielle LEGO museum i underetagen, de imponerende LEGO modeller bygget af fans fra hele verden i Masterpiece Gallery eller tanke op på mad og drikke i caféen BRICKACCINO eller familierestauranten MINI CHEF, hvor gæsterne selv bygger menuen af … LEGO klodser, selvfølgelig!  

 

Påskeworkshop med LEGO Designer 

Byg og pynt påskeæg sammen med LEGO Designer Simone og få hendes gode tips og tricks til selv at bygge mere påskepynt derhjemme.  

Hvornår: 24. marts og 21. april kl. 14.00 – 16.00 

Hvor: Creative Lab i LEGO House, Ole Kirks Plads 1, Billund, Danmark  

Book plads på workshoppen via “Event & Tours kalender” på LEGO House’s hjemmeside eller direkte via https://legohouse.com/da-dk/det-sker/. Vær opmærksom på, at en plads på workshoppen kræver, at man har købt billet til Oplevelseszonerne i LEGO House