Amy Kemp fra Texas besøger Vestermarkskikren

Amy KempAmy Kemp - PR-Foto

Amy Kemp kommer søndag den 26. marts 2023 på besøg af Vestermarkskirken. Amy er en god ven af kirken. Hun voksede op i et almindeligt hjem i Texas. Hun oplevede allerede i sine teenageår at hun blev meget præget af sine forældres separation og flytning til en ny by. I den nye bu skulle hun opbygge nyt netværk, samtidig med at hun kæmpede med kønsforvirring og identitet. Det som særdeles mange unge kæmper med i dag.

På trods af en meget lovende karriere som basketballspiller, endte hun i stofmisbrug og selvmordsforsøg. Uanset hvor mange stoffer hun tog eller hvor meget alkohol hun drak, så dulmede det ikke den smerte eller tilfredsstillede hendes længsel efter kærlighed i hendes liv.

Hendes liv fik en uventet drejning, da hun råbte ud til Gud om at hvis han kunne hjælpe hende, så ville hun tro på ham.

Hvad der efterfølgende skete, fortæller Amy Kemp mere om på søndag i gudstjenesten. 

Amy oplever også at mange bliver helbredt, når hun beder for dem.

Derfor er der plads til alle som har sygdom kan blive bedt for skriver Charley Stephansen i en pressemeddelelse.

 

Læs mere om Vestermarkskirken på deres hjemmeside.