Foredrag ved Christian Hjortkjær

Billund Kirke - Foto: René Lind Gammelmark

Christian Hjortkjær holder tirsdag den 28. marts kl. 19.30 foredrag  i Teatersalen i Billund Centret

Utilstrækkelig – Hvorfor de unge føler sig presset af påbudssamfundet

I dag er der meget få ting, som de unge ikke må – men der er utrolig mange ting, de skal. De skal få sig en uddannelse, leve sundt, leve længe, leve lykkeligt, og så skal de først og fremmest være begejstrede og huske at nyde det. Det betyder, at hvad der engang var et frisættelsesprojekt, i dag er blevet de unges ideal, som afføder selvbebrejdelse, skam og utilstrækkelighedsfølelser.

Hvad kan voksne gøre for at hjælpe de unge til at genvinde livsmodet? Hvad kan de selv gøre? Og hvad har kristendommen af bud på, hvordan vi undgår at tabe en hel generation, der er bange for, at de mister sig selv?

Foredraget er ved Christian Hjortkjær, der er ph.d. og højskolelærer på Silkeborg Højskole.

Foredraget er om et relevant emne, og henvender sig særligt til de unge og deres forældre. Alle andre interesserede er naturligvis også velkomne skriver sognet i en pressemeddelelse.

Du kan læse mere om arrangementet på Grene Sogns hjemmeside