GGIFs 1. divisionsherrer blev Årets Hold 2022

Årets Hold 2022 GGIF Håndbold 1.divisions herrerGGIFs 1. divisions håndboldherrer - Foto: René Lind Gammelmark

GGIF Håndbolds bedste herrehold er Årets Hold i Billund kommune. Det blev afsløret fredag aften ved Sport- og Kulturgalla.

Holdet spiller i landets næstbedste række og sluttede sidste sæson på en tredjeplads i deres pulje – hvilket gav mulighed for oprykningskampe til håndboldligaen. Holdet rejser rundt i hele landet og repræsenterer den lokale håndboldklub og dermed også Billund kommune.

I indstillingen af GGIFs håndboldherrer står der følgende:

“Når GGIF 1. divisions håndboldherrer spiller på hjemmebane i Lynghallen er der altid god stemning og klubbens børne- og ungdomshold er fast inventar på tilskuerrækkerne. Spillerne har alle arbejde eller studie ved siden af håndbolden, modsat flere at de hold de møder, som spiller på kontrakt. Spillerne deler med glæde ud af deres viden og erfaringer, og er med til at motivere klubbens medlemmer. De er forbilleder for mange børne- og ungdomshold. Holdet træner flittigt for at spille på så højt et niveau som muligt – det kræver stort engagement, dedikation og vilje. De bruger stort set alle ugens dage på håndbold. På trods af, at de ikke spiller på kontakt, har de alligevel opnået at spille i landets anden bedste række. Det vidner om, at holdet er noget helt særligt indenfor håndboldens verden.”

Årets Hold: Tildeles et hold, som i det forgangne år har gjort noget ekstraordinært. Prisen er en særlig påskønnelse af holdindsatsen, der har medført unikke præstationer eller handlinger. De nominerede til Årets Hold er:

  • Team BFO U15-16 piger, Blåhøj, Filskov, Sdr. Omme IF Fodbold
  • GGIF 1. divisions herrer i håndbold, GGIF Håndbold
  • De frivillige i Grindsted KINO – Kulturhus