Populær korleder snuppede prisen som årets leder/træner 2022

Årets Træner/Leder 2022Årets Leder/Træner: Christine Toft Kristensen - Foto: René Lind Gammelmark

Tre gode kandidater var med i finalefeltet til at blive kåret som Årets leder/træner 2022 i Billund kommune. De nominerede var Christine Toft Kristensen, Billund Junior Kantori, Billund Pigekantori og Projektkoret, Lars Thomsen fra Billund IF Fodbold samt Finn Møller Nielsen og Torben Hviid Madsen fra Hinnum-Hut Bueskydning.

Men det blev Christine Toft Kristensen, der løb med prisen, der gives tildeles en leder eller træner, der fortjener et særligt skulderklap for sin indsats – en person, som løfter opgaven ud over det sædvanlige; er inspirerende, nytænkende eller på anden vis leverer en bemærkelsesværdig indsats.

Og i indstillingen af den populære korleder står der:

– Christine samler og leder 4 forskellige kor i alle aldersgrupper. Korene synger til forskellige anledninger i Billund og Grene kirker, til alverdens forskellige arrangementer. Hun arrangerer også fællessang, som er åbent for alle.
År efter år formår Christine Toft Kristensen, med sin energi og ildhu, at holde sine kor engagerede og glade. Korene vokser, og hun formår at gøre øveeftermiddage og -aftener til en fest for alle der deltager – unge som gamle. Når hun ikke arbejder med korene, arrangerer hun fællessang fra højskolesangbogen, både formiddage og eftermiddage. Desuden har hun babysalmesang for de helt små og formiddage med besøg af dagplejere. Christine brænder for sangen og sangens egenskaber – og det smitter. Christine arrangerer ture og koncerter med korene, som skaber et fantastisk sammenhold for deltagerne og minder for livet.